Najnovije vesti

NEMANJA MAŠULOVIĆ PRODUŽIO SARADNJU SA VOJVODINOM: Imamo posebnu energiju i lepo je i dalje biti deo svega toga (FOTO)
Foto: OK Vojvodina

ODBOJKA

NEMANJA MAŠULOVIĆ PRODUŽIO SARADNJU SA VOJVODINOM: Imamo posebnu energiju i lepo je i dalje biti deo svega toga (FOTO)

Ostali sportovi

Odbojkaš Vojvodine Nemanja Mašulović produžio je saradnju sa tim klubom.

Prošle sezone bio je jedan od stožera ekipe, statistika kaže da je odigrao najviše setova u Superligi, a u novim izazovima sa Stevanom Simićem i Andrejom Rudićem biće bitna karika u igri Vojvodine.

"Uradili smo dobar posao i rasterećeni ulazimo u naredni period. Tim je manje više kompletiran, a zadovoljni smo što je Nemanja Mašulović produžio ugovor. Imao je dobru sezonu, upoznao je sistem, navikao se na ekipu i ja verujem da će u novoj sezoni biti još bolji. Takođe, očekujem, kao što je to i do sada činio, da bude stub tima u smislu podrške i atmosfere", istakao je sportski direktor Slobodan Boškan.

foto: Odbojkaški Savez Srbije

Mašulović ne krije zadovoljstvo što je produžio saradnju i što će u Novom Sadu i sledeće takmičarske godine imati prilike da kuje nove uspehe.

"Jako sam srećan što ću nositi dres Vojvodine i naredne sezone. Imali smo jako dobru takmičarsku godinu, ispunili smo sve ciljeve. Odogovnorst je veća kada sve to treba ponoviti, ali verujem u mogućnosti ekipe i siguran sam da ona ima i kvalitet i karakter da to ostvari. Zaista smo pravi tim, imamo posebnu energiju i lepo je i dalje biti deo svega toga", poručuje Nemanja Mašulović.

(Kurir sport, OK Vojvodina)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...