Najnovije vesti

BRAZILSKI HULK I DALJE UBRIZGAVA OTROVNA ULJA U SEBE: Sav se izdeformisao deluje kao monstrum! (VIDEO)
Foto: Printscreen Facebook

sport ili nešto drugo

BRAZILSKI HULK I DALJE UBRIZGAVA OTROVNA ULJA U SEBE: Sav se izdeformisao deluje kao monstrum! (VIDEO)

Ostali sportovi

Valdir Segato i dalje povećava mišićnu masu nedozvoljenim supstancama i narušava sopstveno zdravlje

Valdir Segato široj sportskoj javnosti postao je poznat pre dve godine. Ovaj 52-godišnji brazilski bodibilder i bivši građevinski radnik navukao je gnev svih ljubitelja bodibildinga, jer u svoje telo ubrizgava otrovna ulja kako bi što više povećao mišićnu masu.

Iako njegovo telo deluje deformisano, posebno gornji deo u odnosu na donji, Valdir Segato je preko društvenih mreža stekao ogromnu popularnost. I to ne samo u svojoj zemlji, već i u inostranstvu.

Valdir Segato je iz Sao Paola i amaterski se bavi bodibildingom. Iako su ga lekari upozorili da svoje zdravlje dovodi u opasnot ubrizgavanjem otrovnih ulja, on ne želi da stane. Zato je sebi i dao nadimak Sintol, baš zbog sintetičkih ulja koja sebi u mišiće daje preko igle.

Sintol ulje stvara takvu reakciju u mišićima koji se zbog njega naduvavaju poput balona i postaju neverovatno veliki. Samo mala količina sintol ulja može da dovede do trajnih posledica, odumiranja mišića, sepse, amputacije i smrti, a Valdir je toliko sintola ubrizgao da je svoje telo potpuno transformisao.

Bez obzira što sve više i više liči na monstruma, on kaže da želi da postane kao Hulk, lik iz holivudskih filmova, te da se i dalje divi Arnoldu Švarcenegeru. Jer da se nije posveti bodibildingu i dalje bi bio narkoman.

Od sintetičkih ulja je nabacio masu mišića, pa sada ima oko 100 kilograma, dok je pre sedam godina, kada je počeo da ubrizgava ulja imao nešto više od 50 kilograma.

Svestan je da od tolike količine ostrova može da umre, ali jednostavno ne želi da prestane, jer se kako kaže, divi svojim mišićima.

Kurir sport

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...