MMA BORAC DOBIO METAK U GRUDI: Potukao se sa razbojnicima, sledila dva pucnja (VIDEO, FOTO)
Foto: Instagram PS

ZASEDA

MMA BORAC DOBIO METAK U GRUDI: Potukao se sa razbojnicima, sledila dva pucnja (VIDEO, FOTO)

Ostali sportovi -

Argentinski MMA borac Bruno Kaneti smešten je u bolnicu sa prostrelnom ranom na grudima, nakon što su dva naoružana razbojnika pokušala da mu ukradu motocikl.

Kaneti je zadobio krvavu ranu, koja se jasno vidi na slikama iz bolnice dok razgovara sa lekarima hitne pomoći u bolnici na periferiji Buenos Ajresa.

Dvoje naoružanih razbojnika postavilo je zasedu Kanetiju dok se vozio kroz područje Lanusa na motociklu. Prema pisanju lokalnih medija, šampion u "pero" kategoriji "Combate Americas" divizije parkirao je motor kako bi poslao poruku treneru i njegovom bratu Gvidu, takođe MMA borcu.

Razbojnici su tada izašli iz obližnjeg Ševroleta i tražili da mu preda ključeve dvotočkaša. Dok se Argentinac trudio da se seti gde su se nalazili njegovi ključevi, pljačkaši su postali nervozni - jedan je pokušao da udari Kanetija. U tom trenutku, MMA zvezda je uzvratila pre nego što je napadač izvadio pištolj.

Jedan metak pogodio je Bruna u grudi, a drugi mu je očešao trbuh. Lopovi su pobegli sa otetim telefonom pre nego što su na lice mesta stigli Kanetijev brat i njegov trener.

Brat Gvido, 40, prepričao je lokalnim medijima:

"Rekao mi je: 'Pucali su me dva puta'. Ali bio je u redu. Metak mu je prošao kroz jaknu i majicu i zaglavio se u grudima. Imao je sreću da nijedan metak nije ušao u meko područje i pogodio organe."

Hirurzi su uklonili 22-kalibarski metak iz grudi Kanetija pre nego što su ga spremili za oporavak i poslali na kućno lećenje .

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track