U NIŠU SE KUJU NOVE MEDALJE: Štefanek i Marinković obradovali buduće šampione!
Foto: Sportski savez Srbije

SPORTSKI SAVEZ SRBIJE

U NIŠU SE KUJU NOVE MEDALJE: Štefanek i Marinković obradovali buduće šampione!

Ostali sportovi -
1 / 4 Foto: Sportski savez Srbije

Sportski savez Srbije u okviru redovnih obilazaka teritorijalnih sportskih saveza uputio se na jug Srbije i posetio grad Niš.

A tamo predsednik Davor Štefanek i generalni sekretar Goran Marinković poklonili su sportsku opremu i lopte omladinskim timovima rukometnih, košarkaških i fudbalskih klubova.

Delegaciju Sportskog saveza Srbije i Sportskog saveza grada Niša ugostili su gradonačelnik Darko Bulatović i većnik za sport Branislav Kačar. Na sastanku su se javile nove ideje i budući zajednički projekti. Tim povodom Zvonimir Stanković, predsednik Sportskog saveza grada Niša, nije krio zadovoljstvo:

“Svaka poseta naše krovne organizacije je uvek dobrodošla. Kroz stalni kontakt, razrešili su nam mnoga pitanja, bili u poseti, pomagali donacijama opreme. Oni su uvek dobrodosli, a danas su naši dragi gosti. Velika nam je čast što možemo da ugostimo olimpijskog šampiona Davora Štefaneka, a kroz razgovor rodile su se nove ideje na kojima ćemo raditi u narednom periodu”, rekao je Stanković.

Davor Štefanek zahvalio se predstavnicima grada Niša na gostoprimstvu:

“Zadovoljstvo nam je da ponovo posetimo grad Niš i pomognemo mlađe selekcije klubova. Nadam se da će im ovaj znak pažnje dati još motiva za trening. Imamo odličnu saradnju sa Sportskim savezom grada Niša i raspoloženi smo za sprovođenje novih ideja. Do sada su njihovi predlozi bili odlični i ne sumnjam da i u budućnosti spremaju odlične projekte”, rekao je Štefanek.

Sportski savez Srbije ima u planu organizovanje panel diskusije radi što boljeg funkcionisanja teritorijalnih sportskih saveza Pčinjskog okruga u Vranju, a dan kasnije posetiće Aleksinac i podeliti opremu klubovima.

G. A. / Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track