NOVI SELEKTOR, NOVI IZAZOVI: Rukometaši Srbije za EP protiv Francuske, Belgije i Grčke!
Foto: RSS

žreb

NOVI SELEKTOR, NOVI IZAZOVI: Rukometaši Srbije za EP protiv Francuske, Belgije i Grčke!

Ostali sportovi -

Muška rukometna reprezentacija Srbije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2022. godine u Mađarskoj i Slovačkoj, igraće protiv Francuske, Belgije i Grčke u okviru grupe 1, odlučeno je danas žrebom u Bratislavi.

Od ranije je poznato da će po dve najbolje plasirane grupe iz svih osam grupa, odnosno, četiri najbolje trećeplasirane selekcije, izboriti plasman na EURO 2020 zajedno sa selekcijama domaćina, te aktuelnim finalistima EURO 2020. Španijom i Hrvatskom.

Kapiten nacionalnog tima Nemanja Ilić smatra dea smo dobili korektnu grupu i da imamo dobru šansu da se plasiramo na još jedno Evropsko prvenstvo.

"Sa Belgijancima smo u prethodnom ciklusu remizirali i zabeležili pobedu. Kvalitetniji smo, ali ne smemo se opustiti i misliti da će biti lako. O Francuzima ne bi trebalo trošiti reči. Svi znaju ko su i kako igraju, ali nisu nepobedivi. Sa Grčkom se nismo sastajali u prethodnom periodu, ali ni tu nema dileme. Kvalitetniji smo i očekujem sva četiri boda protiv njih", izjavio je kapiten Ilić za sajt RSS.

Kurir sport / Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track