ČESTITKE FK PARTIZAN, ŽARKA PASPALJA, BOGDANA OBRADOVIĆA: Srećno vam otvaranje TV Kurir, ostanite najbolji! VIDEO
Foto: Zorana Jevtić

lep gest

ČESTITKE FK PARTIZAN, ŽARKA PASPALJA, BOGDANA OBRADOVIĆA: Srećno vam otvaranje TV Kurir, ostanite najbolji! VIDEO

Ostali sportovi -

Sportisti, klubovi, savezi poželili su srećan početak rada TV Kurir, kao i redizajn našeg štampanog izdanja.

Košarkaška legenda Žarko Paspalj primetio je promene u našem štampanom izdanju i poželeo nam da nastavimo dalje sa blagovremenim obaveštavanjem javnosti.

foto: Zorana Jevtić

- Želim TV Kuriru mnogo sreće na novom projektu, i da nastave da budu uspešni, kao što su novina i portal. Takođe, vidim da je došlo do redizajna u štampanim medijima, samo neka nastave da blagovremeno obaveštavaju javnost o svim događajima.

Trofejni stručnjak i bivši selektor Dejvis kup reprezentacije Bogdan Obradović ističe da nestrpljivo čeka poziv kako bi video izbliza TV Kurir.

- Moje velike čestitke Kuriru, prvo na redizajnu. Mislim da izgledate svetski, kao što se uvek i bili. S druge strane, čestitam vam na otvaranju TV Kurir. Mislim da ćete biti najbolji, što ste već dokazali. Mnogo vas volim i sa nestrpljenjem očekujem poziv da vam budem gost.

FK Partizan i portparol Biljana Obradović nisu propustili trenutak da čestitaju našoj kompaniji važan dan.

foto: Starsport©

- FK Partizan svim zaposlenima u sportskoj redakciji lista Kurir čestita početak rada TV Kurir sa željom da se plasiraju prave, sportske i pravovremene informacije, ne samo iz sveta fudbala, već i na polju kulture, politike, društva i zabave. Srećan početak rada želimo i članovima drugih redakcija. Budite istrajni, uspešni i profesionalni na svom novinarskom putu!

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track