TOP LISTA BEZ NOVAKA! Britanskih 10 najboljih SVIH VREMENA: Od ALIJA, preko FEDERERA, do BOLTA, sa MESIJEM bez RONALDA!

MNOGI SE NEĆE SLOŽITI

TOP LISTA BEZ NOVAKA! Britanskih 10 najboljih SVIH VREMENA: Od ALIJA, preko FEDERERA, do BOLTA, sa MESIJEM bez RONALDA!

Ostali sportovi -

Uvek su popularne ankete ko su najbolji sportisti svog vremena a i u celukpnoj istoriji

Jednu od takvih napravio britanski tabloid " The Sun"

Prema njihovom mišljenju u 10 najboljih sportista ne spadaju Novak Đoković, Kristijano Ronaldo, Flojd Mejveder ili Majkl Felps

foto: Profimedia

Broj 1 je Muhamed Ali, legendarni američki bokser koji je tri puta bio prvak u teškoj kategoriji i bokser koji je obeležio 20. vijek. Ostaće upamćen i po tome što se borio za ljudska prava i što je odbio da ide u rat protiv Vijetnama.

Na drugom mestu je Australijanac Don Bradman, inače igrač kriketa, koji kod nas nije popularan. Zbog njega su Englezi menjali pravila u kriketu, a i pored toga je on je bio neuzastavljiv

Treći na listi je legendarni brazilski fudbaler Pele koji se smatra najboljim svih vremena. U karijeri je postigao 1281 gol, a sa Brazilom je tri puta bio prvak svijeta.

foto: Instagram

Tajger Vuds je na četvrtom mestu i američki golfer definitivno je zaslužio da bude ovako visoko pozicioniran, a peto mesto pripada švajcarskom teniseru Rogeru Federeru, koji i dalje igra tenis i o njemu je suvišno išta govoriti osim da je jednako velik kao i sport u kojem se takmiči.

foto: EPA/DAVE HUNT

Majkl Džordan slavni košarkaš, zauzima šesto mesto, a sedmo atletičar Džesi Ovens.

foto: EPA/Franck Robichon

U Top 10 su i argentinski fudbaleri bivši Dijego Maradona i aktuelni Lionel Mesi, a listu zaokružuje Jusein Bolt koga mnogi smatrajunajboljim sprinterom svih vremena koji je osvojio osam Olimpijskih zlata i osam svetskih titula. I dalje drži rekord na 100 metara sa 9,58.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track