Povreda Stojića, dvojac odustao od finala
Foto: KURIR

Povreda Stojića, dvojac odustao od finala

Ostali sportovi -
Dva sata pred početak okršaja za plasman od sedmog do 12. mesta zvanični doktor Svetske veslačke federacije (FISA) pregledao je Stojića nakon čega nije želeo da mu da "zeleno svetlo" za učešće u trci pa je, nažalost, naš čamac, uprkos velikoj želji, morao da preskoči svoju poslednju trku

LONDON - Srpski veslački dvojac bez kormilara Nikola Stojić - Nenad Beđik, odustao je od takmičenja u današnjem B finalu na Olimpijskim igrama u Londonu zbog povrede Stojića.

Dva sata pred početak okršaja za plasman od sedmog do 12. mesta zvanični doktor Svetske veslačke federacije (FISA) pregledao je Stojića nakon čega nije želeo da mu da "zeleno svetlo" za učešće u trci pa je, nažalost, naš čamac, uprkos velikoj želji, morao da preskoči svoju poslednju trku u Itonu.

Stojić se povredio u sredu u polufinalu kada mu je u teškim uslovima na stazi u borbi sa jakim kontravetrom stradao jedan od leđnih mišića.

Dan pauze je iskorišćen da se Stojić osposobi za B finale. Međutim, nakon pregleda doktor FISA je doneo definitivnu odluku da mu zabrani nastup.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track