MEJVEDER ŽELI DA SE OPORAVI OD BANKROTA: Objavio snimak sa dve GOLE žene u kadi! (VIDEO)
Foto: Instagram

PLAN ZA POVRATAK

MEJVEDER ŽELI DA SE OPORAVI OD BANKROTA: Objavio snimak sa dve GOLE žene u kadi! (VIDEO)

Ostali sportovi -

Flojd Mejveder nikako da izađe iz crnog niza.

Sa 780 miliona dolara zarade u poslednjih deset godina, premašivši milijardu i sto miliona dolara bokser je postao zvanično najbogatiji čovek koji se ikada bavio sportom.

Sada je ostao bez novca i to je poslednja loša stvar koja mu se dogodila. Podsetimo, njegova ćerka Ijana Mejveder je 4. aprila, u kući verenika, repera Kentrela Dešona Goldena, zatekla drugu ženu, koju je tom prilikom izbola. Mejveder se zatim odrekao ćerke, a sve se to dešavalo nedugo nakon što je njegova bivša žena izvršila samoubistvo.

Mejveder je odlučio da na Instagramu objavi video snimak koji najavljuje izvesni spekaktal u Tokiju. Najviše pažnje je privukla činjenica da se na snimku nalaze dve potpuno nage devojke u kadi! Nakon ovog provokativnog snimka se pretpostavlja da će Flojd uskoro odraditi borbu u Tokiju. To mu ne bi bio prvi put, a poslednji put je inkasirao 7,1 milion funti nakon borbe sa Tenšinom Nasukavom. Ujedno radi i na promociji sopstvene muzike, pa izvori govore da "Flojd radi kada mi svi spavamo".

Pre oko godinu dana pridružio se Majklu Džordanu i Tajgeru Vudsu na vrlo kratkoj listi sportista koji su u karijeri "dogurali do milijarde" (uskoro im se, i pored pandemije korona virusa, ove godine priključuje i Kristijano Ronaldo). Međutim, Flojd je krenuo nizbrdicom..

Naime, on je ponudio ljudima kojima je zanimljiv, a prate ga milioni na društvenim mrežama, da s njim obave video razgovor.

Međutim, dok vam uplata od oko 1.500 evra obezbeđuje kratku video-konverzaciju za Mejvederom, ako mu date oko 60 evra, bićete u "lutriji", iz koje će srećni dobitnici moći da na minut, možda dva, razmene koju reč sa slavnim bokserom.

Sve to ne bi čudilo da se radi o nekome drugom, ali kada se ljubitelji sporta sete kako se sve razbacivao "milionima", ostaje pitanje - kako je uspeo da sve izgubi?

Prvu informaciju o tome servirao je nekadašnji UFC šampion Čael Sonen, komentarišući Mejvederovu najavu iz novembra prošle godine "da će se 2020, iako 43-godišnjak, još jednom vratiti borbama jer on i UFC šef Dejna Vajt dogovaraju spektakl".

- Pouzdano znam da će se sigurno opet boriti, barem još jednom, i to ne zato što želi nego zato što nema prebijene pare na računu, a ne želi da prodaje nekretnine i kola ispod cene! Svi znamo da je zaradio ogroman novac u karijeri, ali ljudi, morate shvatiti i ovo: Mejveder je baš glup čovek! Jer nije bitno koliko si zaradio nego koliko si od toga potrošio. A glupan je potrošio sve - kaže Čael Sonen.

Samo od boks meča sa UFC zvezdom Konorom Mekgregorom 2017. zaradio je više od 340 miliona evra. Irac je tada govorio:

- Taj čovek je u problemima. Morao bi da ostavi kockanje. Baš je teški zavisnik o kocki. Stalno o tome priča i stalno se kocka - izjavio je Mekgregor. Podsetimo, Mejveder je u ringu imao bilans - 50 pobeda u 50 profesionalnih mečeva, od toga 27 puta nokautom...

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track