Najnovije vesti

DOKTORI SU GOVORILI DA JE KOLABIRAO JER NIJE JEO, A IZA SVEGA SE KRILO NEŠTO STRAŠNO: UFC borac preživeo užasnu dramu
Foto: Pritnscreen/Facebook

JEDVA SPASAO ZIVU GLAVU

DOKTORI SU GOVORILI DA JE KOLABIRAO JER NIJE JEO, A IZA SVEGA SE KRILO NEŠTO STRAŠNO: UFC borac preživeo užasnu dramu

Ostali sportovi

UFC borac Korni Anderson posledice poraza osetio je tek šest dana posle borbe.

 

On je nokautom izgubio od Jana Blažoviča, a nedelju dana kasnije u jednoj šetnji osetio je zapravo posledice te borbe. Samo je pao nakon čega je hitno hospitalizovan.

foto: Pritnscreen/Facebook

Anderson se posle nekog vremena, kada je došao sebi, oglasio na društvenim mrežama i objanio šta mu se desilo.

"Zamračilo mi se te sam pao i udario glavom u šljunak dok sam šetao. Završio sam na hitnom priemu i tamo sam proveo pet dana, prošavši razne testove da bi saznali što mi se dogodilo. Prošao sam razne doktore i svi osim jednog su mi rekli kako sam kolabirao od udaraca i nedostatka vode i hrane, nakon što sam nekoliko sati hodao šumom. Jedan doktor rekao je da je u pitanju moje srce. Rekao je da je srce prestalo da kuca i da bi se to moglo da mi se dogodi u sledećoj borbi. Lice moje supruge iz trenutka izmienilo, kao i moje emotivno stanje", napisao je Anderson uz fotke stravične povrede glave pa nastavio:

foto: Pritnscreen/Facebook

"Postao sam bijesan jer sam bio ranjen iznutra. Nakon toga sam više puta odlazio u bolnicu kod raznih specijalista te sam prošao dve bolne procedure na srcu, da bih došao do više saznanja. Stavili smo moju karijeru u mirovanje dok ne saznam kako mi je srce dobro. Napustio sam bolnicu nakon poslednjeg tretmana, sa nalazom u ruci i porukom kako se mogu vratiti prebijanju ljudi", napisao je Anderson. 

foto: Pritnscreen/Facebook

(Kurir sport)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...