ZAGORČAO JOJ JE ŽIVOT, A ONA MU SE OSVETILA - POSLE SVOJE SMRTI! Čitulja koja je podigla Ameriku na noge (FOTO)
Foto: EPA/ERIK S. LESSER

TOM BREJDI U GLAVNOJ ULOZI

ZAGORČAO JOJ JE ŽIVOT, A ONA MU SE OSVETILA - POSLE SVOJE SMRTI! Čitulja koja je podigla Ameriku na noge (FOTO)

Ostali sportovi -

Jedna baka iz Njujorka podigla je čitavu Ameriku na noge pošto je posle njene smrti osvanula čitulja u kojoj se "osvetila" Tomu Brejdiju.

Kerol Skarselja, nije bila sportistkinja, niti je išta za života uradila da bi privukla veliku pažnju javnosti, ali je posle smrti postala osoba o kojoj se priča i o kojoj će se još dugo pričati.

Gospođa Skarselja je preminula u gradu Bafalo u kome je i živela, a do svoje smrti bila je potpuno anonimna.

U centar pažnje u Americi, a ubrzo i širom zemaljske kugle dospela je zbog čitulje koju joj je dala njena ćerka, a u kojoj je pomenut verovatno najbolji kvoterbek svih vremena Tom Brejdi.

foto: Profimedia

U posmrtnom pismu koje se pojavilo u novinama "Buffalo News", je istaknuto pet činjenica o njenom životu, a samo jedna ispisana je bila velikim slovima, a to je bila reč "mržnja".

Detaljima iz njenog života, porodica je želela da se oprosti od Kerol, a verovatno ni slutili nisu da će njihova "umrlica" privući toliko pažnje.

"Bila je veliki ljubitelj sporta, obožavala je njujorške Jenkije i Lebrona Džejmsa, a mrzela Toma Brejdija", stoji u pismu koje je poslala njena ćerka Norma Miholand.

Skarselja je bila strastvena navijačica Bufalo Bilsa, a najbolji igrač u istoriji tog sporta je protiv njih zabeležio 31 pobedu i tek tri poraza, što je najbolji skor kvaterbeka u istoriji protiv nekog kluba. Brejdi je tako s razlogom postao noćna mora navijačima Bilsa, ali verovatno ni sanjao nije da će mu priznajne odavati i posthumno.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track