DAVIO BOGDANA, PA KRENUO NA SUDIJU: Ovog lika čeka žestoka kazna! VIDEO
Foto: Twitter/Printscreen

Šta mu bi?

DAVIO BOGDANA, PA KRENUO NA SUDIJU: Ovog lika čeka žestoka kazna! VIDEO

Ostali sportovi -

Adrenalin ponekad izazove neočekivane reakcije kod MMA boraca, a to se upravo desilo na događaju UAE Voriors 12 u Abu Dabiju.

Incident je zasenio pobedu borca Ahmada Al Darmakija, pošto je ušao u fizički sukob sa poznatim sudijom Markom Godardom. Ahmad je već u prvoj rundi borbe u perolakoj kategoriji počeo da "davi" rivala Bogdana Kirilenka iz Rusije.

Iskusni arbitar, videvši da Rus tapkanjem signalizira predaju, pokušao je da prekine meč, ali Al Darmaki nije popuštao. Sudija je morao da se umeša i da oslobodi Bogdana snažnog stiska. To je očigledno iznerviralo domaćeg fajtera, koji je ušao u fizički sukob sa Godarom, najpre ga je odgurnuo,a potom uhvatio za vrat.

Arbitar je bivši šampion u teškoj kategoriji, lako je smirio napaljenog Ahmada, pokazao mu prstom da se udalji, što je ovaj i učinio, pa se okrenuo proslavi pirove pobede. Takmičar iz Abu Dabija je diskvalifikovan, pobeda je dodeljena Kirilenku, a njegovog protivnika čeka kazna.

Marku Godardu nije prvi put da se konfrotira sa borcima, to je radio i u prestižnoj UFC promociji. Najpoznatiji je njegov sukob sa Konorom Mekgregorom.

P. G. / Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track