NEVEROVATAN TRANSFER U HUMSKOJ: Golman koji je imao 216 kg trenira sa Partizanom! Na pragu povratka u redove crno-belih
Foto: Saša Pavlić

SJAJAN GOLMAN

NEVEROVATAN TRANSFER U HUMSKOJ: Golman koji je imao 216 kg trenira sa Partizanom! Na pragu povratka u redove crno-belih

Ostali sportovi -

Strahinja Milić je nekada važio za najtalentovanijeg rukometno golmana u Evropi, mnogi su mu predviđali blistavu karijeru, govorili da je naslednik Arpada Šterbika i da će ga rukometni svet dobro zapamtiti.

Kako piše "Sportski žurnal" u svom dnevnom izdanju, Milić se pridružio Partizanu na pripremama i mogao bi da naredne sezone baš on bude čuvar mreže crno-belih.

Golman koji je branio boje Vardara, sa ti klubom 2018. godine iznenada se rastao na šest meseci.

Spekulisalo se o razlozima rastanka, ali onda je skopski tim obelodanio da je Miliću postavljen ultimatum – ako ne smrša ne može da bude deo ekipe i ugovor neće biti produžen.

foto: Profimedia

"Bio sam tvrdoglav, nisam imao ni volje ni želje da se dovedem u red. Nisam prihvatio da moram da smršam i rastao sam se s klubom. Kilogrami su presudili, najveća težina bila mi je 216 kilograma, ali bilo je i ostalih problema o kojima ne želim da govorim jer je sve to prošlost. Suština je da nisam bio mentalno jak“, ispričao je Strahinja Milić.

Milić je dodao:

"Na primer, spomenuću samo Igora Karačića, koji se takođe neko vreme mučio u Vardaru, a na kraju je bio najkorisniji igrač Lige šampiona. Igor je bio mentalno jači od mene, izdržao je sve. Učinio sam to što sam učinio i kad gledam iz današnje perspektive, napravio sam veliku grešku", priznao je Milić.

(Kurir sport, Sportski žurnal)

POGLEDAJTE I BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track