UZNEMIRUJUĆE! Pojavio se novi snimak ZASTRAŠUJUĆEG pada nakon kog je biciklista završio u KOMI!
Foto: Printskrin

horor na stazi

UZNEMIRUJUĆE! Pojavio se novi snimak ZASTRAŠUJUĆEG pada nakon kog je biciklista završio u KOMI!

Ostali sportovi -

Čuvenu biciklističku Trku kroz Poljsku obeližio je stravična nesreća, posle koje je nekoliko takmičara hospitalizovano zbog ozbiljnih povreda.

Prilikom sudara koji se dogodio tokom trke najgore je stradao holandski biciklista Fabio Jakobsen. Nesrećni Holanđanin se zakucao u zaštitnu ogradu pri przini od 80 km/h i zbog posledica udara trenutno se nalazi u životnoj opasnosti.

"Istina je, njegov život je ugrožen. Izgubio je jako puno krvi i zadobio je ozbiljne povrede glave. Oslobodili smo mu sve disajne puteve i povezali ga na kiseonik. Srce mu radi normalno", rekla je doktorka koja je zadužena za njegov slučaj.

Na društvenim merežama se pojavio novi snimak ovog jezivog pada. Upozoravamo - video snimak je uznemirujući!

Podsetimo, Jakobsen se zakucao u zaštitnu ogradu posle "duela" sa sunarodnikom Dilanom Grunevegenom i to pred sam kraj trke u ciljnoj ravnini maltene.

Njih dvojica su se borili da zauzmu što bolja poziciju, ali je Grunevegen preterao i teško povredio kolegu, koji je udario i u fotografa pored staze.

Iz organizacije su nagovestili da će stariji Holanđanin biti sankcionisan.

"Mi se ne ponašamo tako. Razgovarao sam sa sudijama, Grenevegen će sigurno biti diskvalifikovan i videćemo da li će se završiti na tome", kazao je Česlav Lang, organizator trke.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja