NAJOPASNIJEG ČOVEKA NA PLANETI POSTROJILA SUPRUGA: Stipe u ringu mlati sve redom, ali je kod kuće mala maca pored nje!
Foto: Instagram

Srećna porodica

NAJOPASNIJEG ČOVEKA NA PLANETI POSTROJILA SUPRUGA: Stipe u ringu mlati sve redom, ali je kod kuće mala maca pored nje!

Ostali sportovi -

Američki MMA borac hrvatskog porekla Stipe Miočić slavio je u velikoj trilogiji protiv Danijela Kormijera i poneo nezvaničnu titulu najboljeg borca u teškoj kategoriji UFC-a.

I dok na planeti nema ravnog sebi, postoji ipak jedno mesto gde Miočić ipak nije "gazda". Naravno, u pitanju je porodični dom.

Miočić je već četiri godine oženjen sa Amerikankom Rajan Meri (32). Upoznali su se 2013. godine, kada je radio kao bolničar u jednoj vatrogasnoj stanici u Klivlendu. U slobodno vreme je sa kolegama odlazio na piće, a jedno takvo standardno muško druženje bilo je sudbonosno. Upoznao je sestru svog kolege, tada frizerku i kozmetičarku, Rajan Meri.

?

Објава коју дели Ryan Marie Miocic (@mrs_miocic) дана

Ljubav je buknula na prvi pogled, pa se Stipe odmah hvalio na društvenim mrežama da je pronašao ljubav svog života.

Nedugo pošto su počeli vezu, Rajan Meri je odlučila da promeni život. Ostavila je svoj posao i upisala školu za osobe koje pružaju medicinsku pomoć, a sve sa ciljem kako bi bila što bliže Stipi.

Posle tri i po godine veze, par je sudbonosno "da" izrekao sredinom 2016. godine u Ohaju. Dve godine posle venčanja na svet je došla princeza Mila Klari.

"Uskoro će mi se roditi ćerka. Brzo će napuniti 18 godina i početi da izlazi sa momcima. Razbiću sve koji pokušaju samo da razgovaraju s njom" zapretio je tada opasni tata Miočić.

A kad Stipe nema treninge i borbe, par uživa u uobičajenim stvarima. I dalje radi stari posao, druže se sa prijateljima, vole da izlaze, ali i takođe ne vole da pričaju o privatnom životu. Tek se tu i tamo na društvenim mrežama pojave detalji iz porodičnog doma, pa smo tako mogli posle jedne borbe da vidimo Stipu kako drži metlu, jer je bio njegov red da pospremi po kući.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track