Najnovije vesti

U SUSRET NOVIM IZAZOVIMA! Marinković: Akcije Sportskog saveza Srbije i u Smederevskoj Palanci!
Foto: SSS

RADNA POSETA

U SUSRET NOVIM IZAZOVIMA! Marinković: Akcije Sportskog saveza Srbije i u Smederevskoj Palanci!

Ostali sportovi

U Sportskom savezu Srbije ne znaju za predah. Radno je kao da nije pandemija koronavirusa - a sve za dobro sporta u zemljic.

Generalni sekretar SSS Goran Marinković posetio je Smederevsku Palanku i u razgovoru sa predsednikom opštine i predstavnicima Palanačkog sportskog saveza upoznao se sa situacijom u sportu ove opštine.

“Upoznati smo sa planovima za razvoj sporta u Smederevskoj Palanci, ali i sa poteškoćama koje imaju. Ono što smo nažalost primetili je nedovoljna angažovanost nekih lokalnih klubova. Zato ćemo u dogovoru sa lokalnom samoupravom i Palanačkim sportskim savezom u narednih nekoliko nedelja organizovati sastanak sa klubovima, kako bismo im još jednom skrenuli pažnju na poštovanje Zakona o sportu i važnost njihove angažovanosti u sportu. Nepoštovanje zakona, nanošenje štete sportu i širenje negativnih uticaja neće biti tolerisano. Takođe pomenuli smo i obogaćenje sportske ponude akcijama koje će pokrenuti Sportski savez Srbije, a za koje su vrlo zainteresovani ljudi u Smederevskoj Palanci”, poručio je generalni sekretar Marinković.

Sportski savez Srbije nastaviće da kroz organizovanje panel diskusija edukuje sportske radnike i ne ostavlja mesta za nepoštovanje zakona i pravilnika pri funkcionisanju u sportu. Takođe nastoji se da se na što veći broj teritorijalnih sportskih saveza uveže zajedničkim organizovanjem akcija poput Malog sajma sporta, Seoskih igara Sportskog saveza Srbije, akcije "Budi zdrava - vežbaj sa nama”.

 G. A. / Kurir sport

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...