TAJSON BIO POTPUNO SLOMLJEN Plakao sam svaki dan, nisam mogao da se pomerim! VIDEO
Foto: Profimedia

I on je samo čovek

TAJSON BIO POTPUNO SLOMLJEN Plakao sam svaki dan, nisam mogao da se pomerim! VIDEO

Ostali sportovi -

Majk Tajson, najbrutalniji udarač u istoriji boksa, izgleda da na početku svog puta povratka u ring nije bio tako "čeličan" kako mnogi smatraju ili su stekli utisak na osnovu nekoliko krakih klipova.

Majk, koji je nedavno napunio 54 godine, priznao je da je nakon snimanja kratkog videa pre nekoliko meseci, u kojem kao u najboljim žestoko udara padove sparing partnera, imao užasnih problema.

- Reći ću vam nešto u vezi tog videa. Snimio sam ga i pao u krevet. Snimanje je trajalo 30 sekundi, a u krevetu sam proveo celu nedelju. Ništa nije smešno u vezi toga, stvar je ozbiljna. Nisam mogao da se pomerim i plakao sam svakog dana od bolova. U pitanju je išijas. Vratilo mi se ono zbog čeka sam i prekinuo da boksujem - rekao je Majk u podkastu Džooa Rogana.

On je nakon toga ipak počeo sa doziranim treninzima i tretmanima koji su mu ublažili bolove.

- Ustajem svakog dana u ranu zoru i idem na trčanje. Kada se vratim, pustim golubove da lete i uradim 400 trbušnjaka na mašini. Tek onda doručkujem. Verujem da ću biti u dobroj formi za meč sa Rojom Džonsom Džuniorom u novembru - zaključio je Tajson i dodao da ga ne interesuju eventualni mečevi sa šampionima poput Entonija Džošue ili Tajsona Fjurija i da sve radi radi zabave i kako bi prikupio novac u dobrotvorne svrhe.

P. G.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track