DESET NAJVRELIJIH UFC CICA U ISTORIJI Zbog njih se voli MMA! FOTO
Foto: Profimedia

BOMBE OKTOGONA

DESET NAJVRELIJIH UFC CICA U ISTORIJI Zbog njih se voli MMA! FOTO

Ostali sportovi -

UFC je najprestižnija i najpopularnija MMA promocija, pa je red i da ima najbolje oktogon devojke!

Dejna Vajt, predsednik UFC, čini sve da zabava na dešavanjima koja organizuje ova promocija bude na vrhunskom nivou. Pa takve moraju da budu i najvljivačice rundi. Predstavljamo vam najbolje, one zbog kojih mnogi jedva dočekaju zvuk sirene...

LOGAN STENTON

foto: Instagram/Logan Stanton

Na UFC sceni debitovala je pre više od deset godina, odnosno 2008, i to na događaju UFC 92. Logan je rođena na Floridi, ali često putuje u Los Anđeles jer tamo ima mnogo više posla za nju. Ipak, karijera oktogon devojke nije dugo trajala pošto je sebi dala za pravo da kritikuje borca Džoša Koščeka da je simulirao povredu.

KAMILA OLIVEIRA

foto: Instagram/Camilla Oliveira

Važi za jednu od najlepših oktogon devojaka. U UFC debitovala je 2013. godine, a poznata je po tome što emotivno doživljava borbe. Tako je plakala kada je Anderson Silva poražen od Krisa Veidmana. Priča se da je u vezi sa borcem Klaudijom Gadelom.

ŠANDELA PAUEL

foto: Printscreen YT

Rođena je u Oklahomi, a u MMA svet ušla je 2010. Iza sebe je imala reputaciju Plejboj zečice u kazinu u Las Vegasu. Nakon što je UFC raskinuo saradnju sa Stentonovom i Viksovom, angažaovali su ovu devojku. Nažalost, jedna glupost ju je koštala nastavka UFC karijere. Učestvovala je u snimanju mekih porno-filmova, a to nije moglo da se toleriše.

AMBER NIKOL MILER

foto: Instagram/Amber Nicholle-Miller

Amber je još davne 2002. godine debitovala u oktogonu. Zato za sebe voli da kaže da je prva prava UFC devojka. Ona je karijeru modela počela veoma mlada. Danas sa 42 godine i dalje izgleda kao bomba. Tokom UFC karijere upoznala je i supruga Tita Ortiza, koji je tada bio borac.

HOLI MEDISON

foto: Instagram/Holly Madison

Njeni najveći aduti su što je bila devojka legendarnog Hjua Hefnera i zvezda rijaliti programa Devojka iz komšiluka. Pojavila se na događaju UFC 100, ali nije postala regularna UFC cica. Sa Hefnerom je raskinula 2008. godine, a danas je advokatica koja se posebno bavi zaštitom prava životinja.

KERLI BEJKER

foto: Instagram/Carly Baker

Ova lepotica dolazi iz Engleske, i to iz Vimbldona. Najpre je bila evropska UFC devojka, ali je brzo napredovala. Uporedno se pojavljuje u raznim TV programima zastupajući UFC. Postala je veoma popularna na društevnim mrežama, pa je tako na Instagramu prati više od 200.000 ljudi. Radi i kao profesionalni fitnes trener.

KRISI BLER

foto: Instagram/Chrissy Blaire

Ona važi za jednu od najvrelijih lepotica koje je UFC angažovao. Pre nego što je stigla u najprestižniju promociju, radila je za nekokiko manjih. Iza sebe ima impozantnu karijeru modela, a učestvovala je u kampanjama mnogih svetskih brendova.

ARIANI SELEST

foto: Instagram/Arianny Celeste

Rođena i odrasla u Las Vegasu, ima meksičke i filipinske korene, pa joj to daje specifičnu lepotu. Debi u UFC oktogonu zabeležila je 2006. godine, a pored toga, slikala se za prestižne magazine Plejboj, Maksim, Sports ilustrejted... Ariani je šest puta progšalavanja UFC devojkom godine. Trenutno je u drugom stanju.

BRITNI PALMER

foto: Instagram/Brittney Palmer

Britni je jedna od najpoznatijih UFC devojaka, karijeru modela je počela veoma rano, sa 18 godina u rodnom San Dijegu. Nastupala je ikao igračica u poznatim hotelima u Las Vegasu. UFC debitovala je 2011. i do sada je osvojila dva priznanja za lepoticu godine.

EDIT LABEL

foto: Instagram/Edith Labell

Ona dolazi iz Kanade, preciznije iz Montreala, i bila je prva UFC Kanađanka. Njen lik pojavio se u UFC igrici 2009. godine. Posle toga je raskinila ugovor sa kompanijom.

P. G.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja