NOVE INFORMACIJE! Šumahera sele u vilu vrednu 30 miliona evra! Da li će u kući predsednika Reala provesti I POSLEDNJE DANE?
Foto: Profimedia

OPORAVAK NASTAVLJA U ŠPANIJI

NOVE INFORMACIJE! Šumahera sele u vilu vrednu 30 miliona evra! Da li će u kući predsednika Reala provesti I POSLEDNJE DANE?

Ostali sportovi -

Legendarni vozač Formule 1, Mihael Šumaher, oporavak od teške skijaške nesreće, koju je doživeo u decembru 2013. godine, nastaviće u španskoj Majorci.

Nakon šest godina Šumaher napušta Švajcarsku i seli se u vilu "Jasmin" koju je njegova supruga Korina otkupila od prvog čoveka Real Madrida, Florentina Pereza

Ovo luksuzno zdanje prostire se na 15.000 kvadratnih metara i sadrži razne pogodnosti, a porodicu Šumaher koštalo je 30 miliona evra.

"Istina je da će Mihael Šumaher doći u naše mesto", rekla je Katja Ruarh, predsednica opštine.

Nedavno je otkriveno da Šumaher ne može da govori, već komunicira samo očima i samo tri osobe imaju imaju pravo da mu dođu u posetu.

Nakon skijaške nesreće koju je doživeo 29. decembra 2013. godine malo se zna o zdravstvenom stanju slavnog nemačkog sportiste. Početkom 2014. godine preseljen je u vilu na obali Ženevskog jezera i od tog momenta gotovo da nema informacija o njegovm oporavku.

Ugledni neurohirurg Erik Riederer je nedavno je izjavio da se Mihael nalazi u vegetativnom stanju, što znači da je budan, ali da ne reaguje.

"Može da diše, njegovo srce kuca, verovatno može da sedne i napravi male korake uz pomoć, ali verujem da je to njegov maksimum. Postoji li šansa da ga vidimo onakvog kakav je bio pre nesreće? Zaista mislim da ne", rekao je Riederer.

Posle svih informacija mnogi fanovi Šumahera su se zapitali na društvenim mrežama još koliko će slavnog vozača seliti, kao i da li je luksuzna kuća Florentina Pereza njegova konačna destinacija u kojoj će provesti i poslednje dane.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track