RAZMAŽENI TATIN SIN GAĐAO PROTIVNIKA BRANIKOM USRED TRKE Nezapamćen skandal na stazi! OVO JE ZA DOŽIVOTNU ZABRANU (VIDEO)
Foto: Printskrin

pomračenje uma

RAZMAŽENI TATIN SIN GAĐAO PROTIVNIKA BRANIKOM USRED TRKE Nezapamćen skandal na stazi! OVO JE ZA DOŽIVOTNU ZABRANU (VIDEO)

Ostali sportovi -

Šokantna scena viđena je na trci Svetskog prvenstva u kartingu u Italiji.

Vozač Luka Korberi bio je glavni akter skandala o kome priča ceo svet.

Italijanski vozač doživeo je potpuno pomračenje uma na stazi. Luka je bio na 16. poziciji i nekoliko krugova je bezuspešno pokušavao da pretekne rivala Paola Ipolita. Zatim je odustao od trke, ali ne i osvete kolegi.

Stao je pored staze sa polomljenim branikom svog kartinga u rukama i u momentu kad je Ipolito prolazio velikom brzinom bacio je branik na njega. Ovim sramnim potezom izazvao je nevericu svih prisutnih, jer da je bio precizan posledice bi možda bile fatalne.

Međutim, ni tu se nije zaustavio. Čekao je kraj trke, koju je Ipolito završio na 10. mestu. Kada je Paolo parkirao karting i izašao iz njega, Korberi se zaleteo i počeo da ga udara.

Ubrzo su se umešali ostali vozači, kao i pripadnici obezbeđenja i uspeli su da smire situaciju.

Razmaženi tatin sin

Zanimljivo, staza "South Garda Karting" nalazi se u vlasništvu Korberijeve bogate porodice. Mnogi veriju da se u toj činjenici krije jedan od uzroka bahatog ponašanja ovog vozača. Razmaženi tatin sin očito ne ume da podnese poraz, pa radi šta poželi.

Ljubitelji ovog sporta zahtevaju da se Italijanu izrekne doživotna zabrana zbog sramnog ponašanja.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track