OTKRIVEN IDENTITET MANIJAKA KOJI JE NAPAO OLIVERU Uhvaćen pomoću društvenih mreža: Evo ko je i zašto napao Srpknju (VIDEO)
Foto: Printskrin

hvalio se, pa pao

OTKRIVEN IDENTITET MANIJAKA KOJI JE NAPAO OLIVERU Uhvaćen pomoću društvenih mreža: Evo ko je i zašto napao Srpknju (VIDEO)

Ostali sportovi -

Srpska atletičarka Olivera Jevtić napadnuta je tokom trke na 10 kilometara na maratonu u Sofiji.

Snimak brutalnog napada na Srpkinju u nedelju je zgrozio sprotiski svet.

Svi su se pitali ko je čovek koji je uleteo na stazu i namerno gurnuo srpsku dugoprugašicu dok je trčala i zašto je to uradio?!

Policija je konačno dobila odgovore na ova pitanja.

Uz pomoć društvenih mreža otkriven je identitet osobe koja je napravila ovaj nezapamćen incident.

Reč je o Bugarinu Bojanu Vačevu.

"Policija ima dosije, zna njegovo ime. Namerno je sakrio broj. Želeo je da izbaci Oliveru iz trke, jer je nagradni fond iznosio nekoliko hiljada evra. Nije udaren neki slučajni prolaznik, već potencijalna pobednica. Vidite da se napadač okreće oko sebe i da gleda koga treba da napadne", napisala je Iana Kara, žena koja je pokrenula "istragu" na Fejsbuku.

Naime, Kara je opisala incident i zamolila sve da joj pomognu da se identifikuje napadač.

"Dogodio se neviđen incident na sportskom događaju od strane jednog učesnika prema drugom. Izvršen je sa predumišljajem, što se i vidi na snimku. Žrtva je Olivera Jevtić, učesnica na šest Olimpijskih igara. Ako neko prepoznaje mladića u crnoj trenerci neka kaže policiji o kome je reč. Hvala unapred".

foto: Printsrkin

Vačev je posle trke pohvalio rezultatom koji je ostvario na maratonu.

"Top 600, dobar sam, Sofijski maraton".

Ubrzo je dobio odgovor:

"A, žena koju si udario rameno, da li si pomislio kako je, smeće jedno".

Podsetimo, Olivera je nakon udarca koji je pretrpela pala na zemlju i na kratko ostala bez svesti. Ima hematom na glavi kao posledicu pada.

Ona je nakon incidenta istakla da se sada oseća dobro, ali da nije mogla da nastavi trku zato što je zadobila povrede kuka i glave i bila je u velikom šoku zbog svega što se dogodilo.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track