Najnovije vesti

MARIO DIDANOVIĆ NOVI PREDSEDNIK Marinković: Da se izdigne sport u Smederevskoј Palanci!
Foto: SSS

PALANAČKI SPORTSKI SAVEZ

MARIO DIDANOVIĆ NOVI PREDSEDNIK Marinković: Da se izdigne sport u Smederevskoј Palanci!

Ostali sportovi

Mario Didanović novi je predsednik Palanačkog sportskog saveza.

U sali opštine Smederevska Palanka održana je vanredna izborna Skupština ove sportske organizacije, kojoj su prisustvovali generalni sekretar Sportskog saveza Srbije Goran Marinković sa saradnicima.

foto: SSS

Kako su se pojavili problemi u sportu ove opštine, na inicijativu predsednika Smederevske Palanke Nikole Vučena, organizovan je niz poseta Sportskog saveza Srbije ovoj opštini. Najpre su obavljeni razgovori sa predstavnicima lokalne samouprave i doskorašnjim rukovodstvom sportskog saveza, a onda su i predstavnici Sportskog saveza Srbije organizovali edukaciju za sportske klubove, a generalni sekretar SSS Goran Marinković pratio je situaciju:

foto: SSS

Epilog naših sastanaka je upravo vanredna sednica Skupštine na kojoj je izabran novi predsednik Palanačkog sportskog saveza Mario Didanović. Na novom predsedniku je sada velika obaveza, da sprovede veću kontrolu nad klubovima i izdigne sport u Smederevskoj Palanci. Uspostavljena je i odlična komunikacija sa predsednikom opštine i verujemo da će posvećenim radom i sa više energije funkcionisati sport u ovoj opštini, naravno sve u skladu sa Zakonom o sportu. Podrška Sportskog saveza Srbije je uvek tu gde postoji želja i rad, a naša vrata su svima otvorena, kako za savetovanje i rešavanje problema, tako i za nove ideje svih predstavnika sportskih saveza”, zaključio je Marinković.

foto: SSS

Kurir sport

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...