Najnovije vesti

BUDI SE STARI GRAD Legendarni Nedeljko Jovanović ugostio Gorana Marinkovića: Vratićemo sport u centar Beograda!
Foto: Sportski Savez Srbije

KAKVA POSETA

BUDI SE STARI GRAD Legendarni Nedeljko Jovanović ugostio Gorana Marinkovića: Vratićemo sport u centar Beograda!

Ostali sportovi

Savez sportova opštine Stari grad pokrenuo je inicijativu za organizaciju sastanka sa predstavnicima Sportskog saveza Srbije.

Tako je novo rukovodstvo - pomoćnik predsednika opštine i legenarni rukometaš Nedeljko Jovanović zajedno sa članom UO Saveza sportova opštine Stari grad Jovanom Vujoševićem ugostili generalnog sekretara Sportskog saveza Srbije Gorana Marinkovića i saradnike Miloša Markovića i Petra Šundića.

Jovanović je istakao da su veoma raspoloženi za svaki vid saradnje sa SSS, krovnom organizacijom u oblasti sporta. Videvši akcije SSS i njihove rezultate novi pomoćnik predsesnika opštine poželeo je da najpre razmeni ideje, a zatim krene i u realizaciju dogovora.

foto: Sportski Savez Srbije

"Drago nam je da se sportski savezi i opštinske samouprave javljaju, preuzimaju inicijativu i izlažu svoje predloge za saradnju. Na konkretne predloge reagujemo u što kraćem roku. Tako je bilo i sa opštinom Stari grad. Na samoj opštini postoji šest osnovnih škola, Sportska gimnazija je takođe na teritoriji Starog grada, SC Milan Gale Muškatirović, košarkaška hala, tereni. Infrastrukruru treba obogatiti, pomoć u opremi je već dogovorena, a sportska ponuda opštine biće obogaćena akcijama SSS. Za sada je na Savezu sportova Stari grad da konsoliduje svoje redove i da krenemo u sprovođenje ciljeva. Imali smo zaista mnogo zajedničkih tema, veoma nam je drago da se razumemo i verujem da će saradnja biti na visokom nivou. Velika želja ljudi opštine Stari grad je da ih poseti predsednik SSS Davor Štefanek, što ćemo i ispuniti prvom prilikom, kada se Štefanek bude vratio sa priprema pred Svetsko prvenstvo koje ga očekuje u decembru ove godine", zaključio je Marinković.

foto: Sportski Savez Srbije

G. A.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...