SPORTSKI SAVEZ SRBIJE: Kragujevac uskoro na mapi Evrope, budi se sport i u Topoli!
Foto: SSS

lepo

SPORTSKI SAVEZ SRBIJE: Kragujevac uskoro na mapi Evrope, budi se sport i u Topoli!

Ostali sportovi -

Delegacija Sportskog saveza Srbije, koju je predvodio generalni sekretar Goran Marinković, posetila je Кragujevac i Topolu.

Predstavnike najmasovnije sportske organizacije na Balkanu u Kragujevcu je primio Predrag Stevović, član Gradskog veća za sport, a sastanku su prisustvovali i pravni savetnik SSS Nenad Đurđević, kao i predstavnici Sportskog saveza Кragujevca.

“Кragujevac je poznat kao grad sporta, ima znamenite sportiste i uspešne klubove. Veoma nam je stalo, kao krovnoj sportskoj organizaciji u Srbiji, da sport u Кragujevcu funkcioniše na najbolji mogući način”, istakao je generalni sekretar Goran Marinković.

foto: SSS

“Ovo je samo prvi u nizu susreta i nadam se da ćemo i u novom sazivu dobro sarađivati”, nadovezao se Predrag Stevović, član Gradskog veća za sport.

Svoj obilazak Šumadijskog regiona nastavljen je posetom Topole. Marinković je na sastanku sa predsednikom opštine Igorom Petrovićem i većnikom za sport dobio informacije o funkcionisanju sporta i pozitivan impuls kada je ovaj segment u pitanju.

foto: SSS

“Drago mi je da se Topola probudila, da novi predsednik opštine želi da više pažnje posveti sportu i da je spreman da preduzme velike korake u što kraćem periodu. Odbojkaški klub je postigao odlične rezultate, osnovan je i streličarski klub, postoje razne ideje za konjičke klubove, a nama je uvek drago da vidimo da se pozitivne stvari događaju. Zajednički ćemo ovakav trend i nastaviti. Ovo je prvi sastanak, očekujemo ih u Sportskom savezu Srbije za nekoliko dana kada će se i krenuti u ozbiljan rad na poboljšanju. Neophodno je obezbediti svima u Topoli što bolje uslove za bavljenje sportom i rekreacijom”, zaključio je Marinković.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track