HABIB UNIŠTIO PROTIVNIKA, PA SKRHKAN BOLOM JECAO U OKTAGONU Scena koja je potresla ceo svet! Njegove suze dirnule su i Ronalda!
Foto: Printskrin

savladale ga emocije

HABIB UNIŠTIO PROTIVNIKA, PA SKRHKAN BOLOM JECAO U OKTAGONU Scena koja je potresla ceo svet! Njegove suze dirnule su i Ronalda!

Ostali sportovi -

Fenomenalni borac Habib Nurmagomedov odbranio je titulu šampiona u lakoj kategoriji na UFC 254 spektaklu u Abu Dabiju, pošto je gušenjem savladao sjajnog Džastina Gejdžija.

Nakon velikog trijumfa neverovatni Degistanac je dugo ležao na parteru i neutešno plakao.

Poraženi protivnik odmah je prišao Habibu kako bi mu pružio reči utehe.

Naime, bila je to njegova 29 pobeda u karijeri, ali prva koju nije mogao odmah da proslavi sa svojim ocem.

"Moj otac je bio uz mene ceo život i trenera Havija i ceo tim mnogo volim. Ovo je bila moja poslednja borba. Nema šanse da se vratim ovde bez mog oca. Ne mogu ovde da se vratim posle svega što se desilo sa mojim ocem. Kada mi je UFC ponudio Džastina, tri dana sam pričao sa majkom o tome da li bi trebalo da se borim bez mog oca. Obećao sam joj da će mi ovo biti poslednja borba", rekao je kroz suze Habib.

Abdulmanap Nurmagomedov, otac i trener velikog šampiona preminuo je početkom jula u Moskvi od posledica virusa korona.

Abdulmanap (57) je pretrpeo srčani udar nakon što mu je dijagnostifikovan COVID-19. Nakon hitne operacije stavljen je u indukovanu komu. Lekari su verovali da će se izvući, iako je njegovo stanje bilo izuzetno ozbiljno. Nažalost, ipak je izgubio borbu sa bolešću.

Ova potresna scena iz oktagona dirnula je i slavnog fudbalera Kristijana Ronalda koji je na svom Instagramu objavio Habibovu fotografiju uz poruku:

"Čestitam, brate! Tvoj otac je ponosan na tebe!"

foto: Instagram

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track