BOROVČANIN OTKRIO ZA KURIR: Evo šta je Habib rekao o dolasku u Srbiju!
Foto: Reuters

Biće spektakl

BOROVČANIN OTKRIO ZA KURIR: Evo šta je Habib rekao o dolasku u Srbiju!

Ostali sportovi -

Nesalomivi UFC šampion Habib Nurmagomedov uskoro će doći u Srbiju!
Ova vest i te kako je obradovala ljubitelje MMA u našoj zemlji, a legendarni Dagestanac stiže u Beograd zahvaljujući predsedniku Bokserskog saveza Srbije Nenadu Borovčaninu.

On je, nakon što je Habib odbranio titulu u lakoj kategoriji "ugušivši" Džastina Gedžija i rekao da se povlači iz oktagona, na svom Fejsbuk profilu napisao:

- Uskoro ćemo Habiba ugostiti u Srbiji!

Ovih nekoliko reči i te kako je odjeknulo u krugovima poštovalaca borbi, ali i šire. Mnogi nisu baš verovali da tako nešto može da se desi, ali uskoro je Borovčanin objavio i video kako razgovara sa sjajnim šampionom. Tim povodom smo pozvali predsednika BSS.

foto: Facebok

- Habib i ja se poznajemo odranije, družili smo se u Rusiji. Jako sam dobar sa njegovim velikim prijateljem, koji je bio sada u Beogradu. Baš juče sam razgovarao s Habibom, čestitao sam mu na velikom uspehu. On je primer mladima kako treba da se ponaša jedan veliki šampion - priča nam Borovčanin i onda prelazi na ključnu stvar:

- U jednom trenutku sam ga upitao kada će doći u Srbiju i on mi je rekao: "Kada ti kažeš." Izrazio je želju da nas poseti i sada radimo na tome da utvrdimo najbolji period. Posetiće i predsednika Aleksandra Vučića, jer je rekao da bi voleo da ga upozna. Uputio je pozdrave svima koji u Srbiji navijaju za njega i uopšte našem narodu.

Čvrsto je odlučio da se ne vraća borbama

Nakon Habibove odluke da se oprosti od borbi, mnogi se sada pitaju da li poput Konora Mekgregora tvrdi pazar u pokušaju da dobije ogroman novac.

- Ne, Habib je mnogo drugačija ličnost. On nije iz sveta šou-biznisa, tako da je njegovo razmišljanje potpuno drugačije i stoji iza svojih reči - smatra Borovčanin.

P. G.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track