KAKAV IDIOT! Ubeđivao sudiju da je bankrotirao, a onda na Instagramu objavio OVO! IZGLEDA DA SU GA PREVIŠE UDARALI U GLAVU (VIDEO)
Foto: Profimedia

neverovatan ispad

KAKAV IDIOT! Ubeđivao sudiju da je bankrotirao, a onda na Instagramu objavio OVO! IZGLEDA DA SU GA PREVIŠE UDARALI U GLAVU (VIDEO)

Ostali sportovi -

Velika bokserksa zvezda Adrijan Brouner završio je iza rešetaka zbog jedne nesmotrene objave na Instagramu.

Bivši svetski šampion u četiri težinske kategorije moraće da odgovara zbog nepoštovanja suda u Klivlendu.

Brouner je 2018. godine u jednom noćnom klubu fizički napao jednu ženu. Osuđen je na dve godine uslovno i nakon privatne tužbe žrtve doneta je odluka da plati odštetu od 830.000 dolara. Iako je presuda doneta u decembru prošle godine, bokser još uvek nije platio novčanu kaznu jer tvrdi da je bankrotirao.

Na sudu je prošli mesec dokazivao da mu je račun prazan, tačnije da na njemu ima svega 13 dolara. Međutim, nakon toga je napravio neverovatan ispad. Pre nekoliko dana na Instagramu je objavio na kome se vidi ogromna količina keša na stolu.

To nije promaklo sudiji Nensi Ruso, koja je odmah zatražila objašnjenje od boksera.

Usledilo je pravdanje...

"Imam bogate prijatelje koji brinu o meni. Novac koji ste videli na videu poslali su mi prijatelji. Ja imam veliko srce. Mogu vam to i dokazati. Kada sam imao novac, svi su mi tražili i ja sam davao. Sada oni znaju da sam ja u problemima pa mi poklanjaju kad im tražim. To su moji prijatelji" neubedljiv je bio Brouner.

Sudija nije bila zadovoljna odgovorom, pa je boksera poslala u pritvor.

Brouner je tražio da se odloži plaćanje kazne do januara, jer tvrdi da tada ima ugovoren meč koji će mu doneti ogromnu količinu novca.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track