VIDIM MIHAELA DVA PUTA MESEČNO... Konačno otkrivena tajna o stanju Šumahera
Foto: Profimedia

VIDIM MIHAELA DVA PUTA MESEČNO... Konačno otkrivena tajna o stanju Šumahera

Ostali sportovi -

Vidim Mihaela jako često... izjava Žana Toda, predsednika FIA (Međunarodne automobilske asocijacije) dobro je uzdrmala svet.

Tod, inače veliki Šumaherom prijatelj, jedan je od retkih koji očigledno ima tu čast da ga redovno posećuje.

Iako su njegove izjave šture i obavijene velom tajne iz poštovanja prema Šumaheru i privatnosti koju zahteva njegova porodica, ipak se na osnovu njih mogu izvesti određeni zaključci.

-Vidim Mihaela jako često, jednom ili dva puta mesečno. A moj će odgovor uvek biti isti. Bori se. Jako se dobro za njega brinu i nalazi se na jako udobnom mestu. Možemo samo da poželimo i njemu i porodici da stvari budu bolje - objasnio je Tod.

Tod zajedno sa sedmostrukim šampionom Formule 1 prati i trke sina Mika Šumahera, što je jasan znak o trenutnom stanju u kome se nalazi Mihael.

-Naravno da Mihael prati Mika. Mik će od sledeće godine verovatno u Formulu 1, što će biti veliki izazov. Bili bi oduševljeni da imaju novog Šumahera na najvišem nivou takmičenja", rekao je Tod za francuski RTL, upitan prati li Mihael svog sina na televiziji.

Šumaher se trenutno nalazi u luksuznoj vili na Majorci, čiji je pređašnji vlasnik bio Florentino Perez, predsednik Real Madrida.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track