KURIR SAZNAJE! MAKSA ĆATOVIĆ NA ČELU RUKOMETNOG SAVEZA! Producent želi da vrati ovaj sport na staze stare slave! Evo šta poručuje!
Foto: Dragana Udovičić

promene

KURIR SAZNAJE! MAKSA ĆATOVIĆ NA ČELU RUKOMETNOG SAVEZA! Producent želi da vrati ovaj sport na staze stare slave! Evo šta poručuje!

Ostali sportovi -

Rukometni savez Srbije uskoro bi mogao da dobije novog predsednika, a to bi, kako Kurir saznaje, mogao da bude filmski producent Maksa Ćatović.

Našem rukometu odavno su potrebne promene, na svim nivoima, pogotovo što već godinama nemaju rezultate ni reprezentacije ni klubovi. Toga su svesni i u RSS, pa je dolazak uspešnog menadžera i bivšeg rukometaša Ćatovića logičan izbor. Maksa je trenirao rukoment kao tinejdžer u Novom Pazaru i raspoložen je da pomogne ovom nekada našem trofejnom sportu da se vrati na staze stare slave.

foto: Dragana Udovičić

Na čelu RSS bio je u protekle četiri godine Božidar Đurković, dugogodišnji generalni sekretar, kome je u radu pomagao Dragan Škrbić, bivši as Crvene zvezde i Barselone i naš proslavljeni reprezentativac, koji se pominjao kao mogući naslednik.

- Sve u svoje vreme. Prva ljubav zaborava nema - misteriozno je odgovorio na saznanja Kurir Maksa Ćatović.

Maksa Ćatović proslavio se još sedamdesetih godina u muzičkom biznisu saradnjom sa Zdravkom Čolićem. Pod njegovim rukovodstvom spektakl "Putujući zemljotres" protutnjao je Jugoslavijom sa finalnim koncertima na Marakani i Koševu septembra 1978 godine. U Beograd je doveo i svetske zvezde Metaliku, Madonu i Lučana Pavarotija. U filmskom biznisu producirao je filmove Emira Kusturice, a poslednji godina stoji iza serija "Ubice mog oca", "Državni službenik" i filma "Dara iz Jasenovca".

Kurir, LJ. R., foto: Dragana Udovičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track