Najnovije vesti

SPORTSKI SAVEZ SRBIJE: Marinković poklonio lopte klubovima u Požegi!
Foto: Sportski Savez Srbije

RADNA POSETA

SPORTSKI SAVEZ SRBIJE: Marinković poklonio lopte klubovima u Požegi!

Ostali sportovi

Nema predaha! Delegacija Sportskog saveza Srbije sada je posetila i Požegu.

Generalnog sekretara SSS Gorana Marinkovića i saradnike upoznali su sa razvojom sporta ove opštine njen predsednik Đorđe Nikitović, predsednik SO Dejan Mrkić, član veća za sport Branko Simović i sekretar Aportskog saveza opštine Požega Marko Maćić.

Na sastanku su predočene aktivnosti koje su u planu da se sprovedu u 2021. godini, a u fokusu će biti animiranje najmlađih da se bave fizičkom aktivnosti.

Bilo je reči i o obnovi postojeće sportske infrastrukture, kao i izgradnje novih terena.

Prilikom posete generalni sekretar Marinković obišao je stadion FK Sloga i sportsku halu Požega u kojoj je Marinković uručio pomoć klubovima u vidu lopti sekretaru teritorijalnog sportskog saveza Maćiću.

foto: Sportski Savez Srbije

"Drago mam je što smo do detalja upoznati sa planovima koje opština Požega ima u segmentu sporta. Uvek smo tu gde se dobro radi i gde se javljaju nove ideje. Razumevanje predsednika opštine za sport je vrlo značajno, a predan rad ljudi zaduženih za sport verujemo da će pokazati odlične rezultate u godinama koje su pred nama. Sportski savez Srbije u saradnji sa Sportskim savezom opštine Požega i uz podršku lokalne samouprave organizovaće niz manifestacija, bilo je reči o Malom sajmu sporta, Seoskim igrama Sportskog saveza Srbije i akciji besplatne rekreacije za žene "Budi zdrava - vežbaj sa nama". Radujemo se još boljoj saradnji i drago nam je što su i teritorijalni savezi kao i lokalne samouprave u simbiozi kakva i treba da postoji i da su aktivni i imaju odličnu komunikaciju sa Sportskim savezom Srbije", rekao je Marinković.

foto: Sportski Savez Srbije

Kurir sport

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...