SPORTSKA JAVNOST U ŠOKU! Napustio nas je poznati sportski novinar Slobodan Milošević
Foto: Privatna arhiva

In memoriam

SPORTSKA JAVNOST U ŠOKU! Napustio nas je poznati sportski novinar Slobodan Milošević

Ostali sportovi -

Poznati sportski novinar Slobodan Milošević preminuo je u 66. godini.

Slobodan Milošević rođen je 1955. godine u Bileći, a živeo i radio u Beogradu.

Kao član sportske redakcije izveštavao je sa brojnih sportskih događaja, i bio vrhunski poznavalac fudbala, košarke, rukometa, atletike...

Milošević je radio u Dnevnom listu Sport, Dnevnom listu Pravda, Nedeljniku Afera, portalu Sportekspres.net... Sarađivao je sa brojnim radio i televizijama.

Bio je omiljen u svim redakcijama. Njegov osmeh i vedar duh uveseljavao je sve oko sebe. Za sve kolege uvek je bio tu. Prvo im je bio prijatelj, pa tek onda kolega. Svima je pomagao. A kolege i prijatelji su ga voleli. Miloševića su obožavali i sportisti, i neretko od njega tražili i savet.

Milošević će ostati upamćen i kao poslednji novinar koji je radio intervju sa nekadašnjom prvom damom Srbije i SR Jugoslavije Mirom Marković.

Poslednjih godina radio je u FK Rad pri sektoru za informisanje.

Autor je brojnih feljtona, kao i knjige "Đerdan od sedam bisera", posvećena učešću naše ženske rukometne reprezentacije na planetarnim šampionatima.

Večna mu slava i hvala!

Slobodan Milošević biće sahranjen u Pirotu u prisustvu najužih članova porodice zbog pandemije korona virusa i strogih epidemioloških mera koje su na snazi.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track