Najnovije vesti

MORALO JE DA INTERVENIŠE OBEZBEĐENJE Navijač ispred dvorane pokušao da se obračuna sa Tajsonom! ČELIČNI MAJK NEOČEKIVANO REAGOVAO
Foto: Profimedia

INCIDENT

MORALO JE DA INTERVENIŠE OBEZBEĐENJE Navijač ispred dvorane pokušao da se obračuna sa Tajsonom! ČELIČNI MAJK NEOČEKIVANO REAGOVAO

Ostali sportovi

Jedan navijač pokušao je fizički da se obračuna sa Majkom Tajsonom nakon revijalnog meča sa Džonsom Juniorom u Stejpls Centru.

Navijači legendarnog šampiona okupili su se ispred dvorane nakon meča kako bi videli svog idola. Međutim, u masi je bio i čovek kome Tajson i nije baš toliko drag.

Kada se Tajson pojavio krenule su prozivke. Navijač je počeo da urla na Tajsona, pitao ga je zašto ne želi da se bije sa njim. Slavni bokser ga je zamolio da se skloni jer neće dobro proći ukoliko se fizički obračunaju.

Nepoznati muškarac je u jednom momentu zamahnuo pesnicom prema Tajsonu, a zatim je posegnuo za pojas, kao da želi da uzme oružje. Obezbeđenje je tada reagovalo i napadač je pobegao sa lica mesta.

U međuvremenu je stigla i policija, ali nisu uspeli da ga uhvate.

Ljubitelje boksa iznenadila je reakcija Tajsona u ovoj situaciji. Slavni boksr je ostao smiren i nije reagovao na provokaciju, što nije karakteristično za njega.

Kurir sport

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...