RAZVOJ RVANJA U BEOGRADU: Odlični rezultati doneli poboljšanje uslova
Foto: Privatna Arhiva

mnogo planova

RAZVOJ RVANJA U BEOGRADU: Odlični rezultati doneli poboljšanje uslova

Ostali sportovi -

Rvački Savez Beograda je zahvaljujući izvanrednoj saradnji sa gradskom sekretarkom Draganom Pešić i osveženim upravnim odborom ove godine zabeležio istorijske rezultate.

- Zahvaljujući gradskoj sekretarki koja je prepoznala mogućnosti koje rvanje kao sport pruža za razvoj mladih, sportskog duha ali i sklanjanja dece sa ulice, Rvački Savez Beograda je uspeo da pomogne veliki broj klubova sa značajnim sredstvima za trening. Klubovi su dobili četiri nova borilišta, veliku količinu opreme od patika i trikoa do lutki, bugarskih vreća... Kada se toliko energije uložilo stigli su i adekvatni rezultati.

foto: Privatna Arhiva

Prvi put u istoriji, prva dva mesta u državnom prvenstvu osvojili su klubovi iz Beograda. Pri tome treba naglasiti odličan uspeh takmičara iz RK Radnički koji su osvojili prva mesta u čak tri uzrasne olimpijske kategorije i to za mlađe seniore i juniore u grčko rimskom stilu kao i za seniore u slobodnom stilu.

Rvački Savez Beograda čini 20 klubova sa hiljadu učesnika i više od 100 takmičara koje ako je suditi po prethodnom periodu očekuju još bolji rezultati, rekao je Dalibor Perović predsednik Rvačkog saveza Beograda.

1 / 4 Foto: Privatna Arhiva

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track