MISTERIJA REŠENA! Kako Tajson NIJE PAO NA DOPING TESTU, a priznao da je UZIMAO MARIHUANU? Sada je sve KRISTALNO JASNO! (FOTO)
Foto: Profimedia

SVAŠTA!

MISTERIJA REŠENA! Kako Tajson NIJE PAO NA DOPING TESTU, a priznao da je UZIMAO MARIHUANU? Sada je sve KRISTALNO JASNO! (FOTO)

Ostali sportovi -

Majk Tajson i Roj Džons junior nisu bili podvrgnuti testiranju tokom meča u kome je viđen povratak dve legende boksa u ring.

Majk Tajson i Roj Džons junior nisu bili podvrgnuti testiranju tokom meča u kome je viđen povratak dve legende boksa u ring, ali ono što je zanimljivo jesu - posle meča! I to doborovoljno!

I rezultati su - negativni! U krvi "čeličnog Majka" nisu pronađene nikakve nedozvoljene supstance, iako je on priznao da je konzumirao marihuanu i da bez nje ne može da zamisli dan, a kamoli boksuje.

Majk Tajson
foto: Profimedia

Prema informaciji koju je plasirao "Miror" VADA (organizacija koja nema veze sa WADA, Svetskom-antidoping agencijom koja je najmerodavnija institucija koja se bavi testiranjem sportista), ih nije testirala na kanabis!

"Slušajte, ne mogu da prestanem. Pušio sam kanabis i ranije i to preko mečeva. Žao mi je, ja sam konzument", priznao je Tajson nedavno.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track