SLAVNA ŠAMPIONKA PROMENILA ŽIVOT IZ KORENA: Povukla se na selo, muze koze i krave, sama proizvodi hranu, ne plaća struju... VIDEO
Foto: Printskrin

šok

SLAVNA ŠAMPIONKA PROMENILA ŽIVOT IZ KORENA: Povukla se na selo, muze koze i krave, sama proizvodi hranu, ne plaća struju... VIDEO

Ostali sportovi -

Svet UFC definitivno ne bi bio to što jeste da nije bilo Ronde Rouzi.

Za mnoge je najveća takmičarka u mešovitim borilačkim veštinama svih vremena, a svojom lepom pojavom je privukla veliku pažnju. Od 2012. do 2016. godine je bila zaštitno lice ove organizacije, a onda se potpuno povukla iz javnog života.

Odlučila je da se posveti porodičnom životu i sa suprugom Trejvisom Braunijem odlučila da se preseli u seosku idilu.

Iz korena su promenili životne navike. Odlučili su se za život farmera. Ranč koji su kupili su ispunili životinjama, sami uzgajaju hranu, ništa ne kupuju u prodavnicama, hrane se isključivo onim što proizvedu.

"Trejvis i ja pametno raspolažemo novcem koji zarađujemo. Ne kupujemo ništa što nam je nepotrebno, investiramo u izvore pitke vode. Ne želimo da bacamo novac kupujući vodu i uvek imamo naše zalihe. Isto tako imamo solarne panele i ne bacamo novac na račune za struju. Imamo farmu, vrt, životinje i ne pada nam napamet da kupujemo u spermarketima. Takođe, ne živimo od kredita i pozajmica. Izgradili smo život na taj način da su nam troškovi minimalni i srećni smo sa onim što imamo. Umesto da kao svi pratimo ljudsku filozofiju:'Kako zaraditi što više?', mi smo razvili našu filozofiju: 'Kako što manje kupovati i kako što više proizvesti iz vlastitih izvora i kako biti srećan i zadovoljan'", istakla je Ronda.

Ronda ne želi da se ikada više vrati u gradsku vrevu.

"Lepo je živeti u gradu dok si mlad, ali ja sam oduvek ovo želela. Kako stariš, sve više želiš da se vratiš u prirodu. Želim da budem obična i da svoju decu učim onom što su mene moji roditelji učili", istakla je Ronda.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track