MALJKOVIĆ I VELIČKOVIĆ NAJAVILI BOLJE DANE ZA GIMNASTIKU: Podrška i pomoć za sve planove GSS-a
Foto: Profimedia

GIMNASTIKA

MALJKOVIĆ I VELIČKOVIĆ NAJAVILI BOLJE DANE ZA GIMNASTIKU: Podrška i pomoć za sve planove GSS-a

Ostali sportovi -

Predsednik Olimpijskog komiteta Srbije (OKS) Božidar Maljković, u okviru redovnih aktivnosti, primio je u Olimpijskoj kući predstavnike Gimnastičkog saveza Srbije (GS S) na čelu sa novim predsednikom Sašom Veličkovićem.

Kako je saopštio OKS, na radnom sastanku novi predsednik GSS upoznao je predsednika Maljkovića i prisutne članove OKS sa planovima GSS u sledećem olimpijskom ciklusu i konceptom razvoja gimnastike Srbije u narednom periodu.

Kako se navodi, poseban akcenat stavljen je na potrebu ulaganja u razvoj i usavršavanje trenerskog i stručnog dela GSS-a u svim segmentima kao i na rešavanje infrastrukturnih problema u ovom sportu.

Predsednik OKS sa saradnicima dao je podršku novoizabranom predsedniku GSS u radu na organizovanju jedinstvenog i savremenog Saveza kao i na jačanju i afirmaciji gimnastike kao jednog od najvažnijih bazičnih sportova, sa uverenjem da dolaze bolji dani za srpsku gimnastiku.

Predsednik Maljković istakao je da će Olimpijski komitet Srbije podržati i pomoći sve planove i akcije GSS-a koje vode napretku svih gimnastičkih sportova u Srbiji.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track