Bolt: Učinio bih sve da Siti ne osvoji titulu

Crveni đavo

Bolt: Učinio bih sve da Siti ne osvoji titulu

Ostali sportovi -
Bolt je nedavno otkrio da sanja da obuče dres "crvenih đavola", kao i da bi voleo da dođe na probni trening omiljenog kluba

Olimpijski atletski šampion na 100 i 200 metara i veliki navijač Mančester Junajteda Jusein Bolt izjavio je danas da bi učinio sve da Mančester Siti ne osvoji novu titulu u Premijer ligi.

"Ne znam da li će mi Aleks Ferguson pozvati na probu, ali ako se to dogodi, voleo bih da dođem i treniram Junajtedove napadače, kao što sam to radio sa Ronaldom. Učiniću sve da Siti ne osvoji ponovo titulu. Spreman sam da dođem i pomognem, jer Junajted je moj klub", rekao je britanskim medijima Bolt.

"Igrači kao Nani i Ešli Jang su brzi i spretni, ali nedovoljno jaki u duelima, baš kao i Ronaldo nekada. On je posle mog treninga 2009. postigao 40 golova, sumnjam da bi to ostvario bez moje pomoći. Junajted ima toliko dobrih fudbalera, koji bi bili nezadrživi kada bi poradili na sprinterskoj tehnici", dodao je Jamajčanin.

Najbrži čovek na planeti osvojio je tri zlatne medalje na Igrama u Londonu, a poslednju kao deo štafete Jamajke 4x100, koja je postavila novi svetski rekord - 36,84 sekundi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track