SA PRSATOM PLAVUŠOM NIJE STAO 90 MINUTA: Legendarni MMA borac imao SE*S u taksiju!
Foto: EPA Nina Prommer

GLEDAO IH U RETROVIZORU

SA PRSATOM PLAVUŠOM NIJE STAO 90 MINUTA: Legendarni MMA borac imao SE*S u taksiju!

Ostali sportovi -

Tito Ortiz je ponovo je u žiži, jer je bivši taksista objavio priču, po kojoj je legendarni MMA borac imao seks sa nepoznatom plavušom, dok se vozio ka Holivodu.

Takstista iz Kalifornije je odlučio da javnosti ispriča kako je Ortiz svojevremeno imao seks na zadnjem sedištu njegovog automobila.

- Prvo pitanje koje mi postavljaju jeste to da li sam vozio poznate ličnosti u taksiju i da li su imali seks. Odgovor je "da" i ispričaću vam priču koja uključuje i jedno i drugo - počeo je svedočenje taksista:

- Nisam neki poznavalac MMA, ali sam prepoznao Tita Ortiza kada je ušao u moj taksi. Najviše zbog toga što živi u Hantington Biču i što je poznat po tome što daje dobre napojnice. Ušao je sa raskošnom plavušom koja je imala oskudnu belu haljinu i džinovske lažne s..e. Išli su ka Holivudu. Zbog gužve u saobraćaju do tamo smo putovali sat i po vremena.

- Nismo još ni izašli na autoput, a njih dvoje su krenuli sa seksom. Biti takstista je čudna stvar, jer te gledaju kao roba. Ljudi nekad pitaju da li mogu da imaju seks, a nekad samo to rade. Ortiz je bio ljubazan kada je ušao u taksi, ali nije ništa pitao.

- Lažne plavuše nisu moj tip, ali je ova bila baš lepa. Da sam na njegovom mestu, ja bih posao završio za pet sekundi. Ali ne i Tito. Nikada nisam video takvu izdržljivost, pošto nije stajao 90 minuta. Nije ni "završio posao" kada sam im rekao da smo blizu hotela. Samo se obukao, dao mi 300 dolara i izašao. Bio je sjajan, jer posle njih nisam morao ništa da čistim - suština je reči koje je taksista napisao u javnosti.

Ortiz je, inače, poznat i po tome što je sedam godina bio u braku sa Dženom Džejmeson, legendarnom glumicom u filmovima za odrasle. U MMA ima skoro 21-12 i jedan remi, dok je poslednju borbu odradio krajem 2019. protiv Alberta Del Rija.

Ortiz je trenutno oženjen glumicom Amber Nikol Miler s kojom ima dvoje dece i pored "života u kavezu" pre nekoliko meseci je ušao i u politiku.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track