Najnovije vesti

JEZIVA ISPOVEST BIVŠE RUKOMETAŠICE: Trener me SILOVAO I TUKAO kada sam imala 13 godina, ABORTIRALA sam posle pet meseci!
Foto: Printsrkin

ŠOK

JEZIVA ISPOVEST BIVŠE RUKOMETAŠICE: Trener me SILOVAO I TUKAO kada sam imala 13 godina, ABORTIRALA sam posle pet meseci!

Ostali sportovi

Šokantna životna ispovest bivše rumunske rukometašice Marijane Ćetiner rasplakala je mnoge.

Marijana je za rumunske medije progovorila o paklu kroz koji je prošla kada je imala svega 13. godina.

Bila je talentovana sportiskinja, koja je sanjala velike snove. Nije imala roditelje, odrasla je u sirotištu u kom je trpela neviđenu torturu.

"Nisam imala majku i oca, odrasla sam u sirotištu. Tukli su me i silovali. Ta beba je umrla. Da, u sirotištu. Silovao me je i trener Nita Grigore" rekla je za rumunske medije Marijana.

Marijana ističe da nije bila jedina koju je Nita zlostavljao.

"Zlostavljanje je započelo u 12. godini. Događalo se u kampu. Pozvao bi vas u svoju sobu i naterao da se svučete. Ako niste želeli on bi rekao: Sutra ideš kući, vraćaš se u sirotište. Đavo te uzima! Nisam mogla ni sa kim da razgovaram. Ko će da te brani? Svet bi njemu verovao", kaže bivša sportiskinja i otkriva:

"Kada ne postignete gol, tukli bi vas tamo na klupi. Prebio me je ovaj gad. Tukao nas je preko članka. Rekao bi: 'Ako ne postignete 10 golova od 10, đavo će vas odvesti!' To se događalo dok nisam zatrudnela".

Nakon silovanja je zatrudnela, pa je u petom mesecu morala da abortira.

"Morala sam da abortiram u petom mesecu i umirala sam. Imala sam 12-13 godina. Bilo je teško, strašno! Prljavi trener. Ne znam da li je još uvek živ. Kad nemaš mamu ili tatu, sve ode dođavola. Život je bio težak", kaže Ćetiner.

Kroz pravu golgotu prošla je i kada je odrasla. Ova bivša igračica i rukometni trener 1995. godine je osuđena na tri godine zatvora zbog "podsticanja na seks sa ljudima istog pola".

Prilikom izdržavanja kazne pretrpela je jeziva mučenja u zatvorima Aiud i Tirgsor. Oslobođenja je 1998. godine.

Odlučila je da napusti zemlju nakon toga. Prijavila se za politički azil u Nemačkoj, gde i danas živi.

Kurir sport/Novosti

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...