BIO SAM PIJAN, ZATO ME JE PREBIO! UFC superstar priznao da je pre borbe za titulu popio flašu vina VIDEO
Foto: Instagram, Youtube/UFC

MANJE VINA, MANJE VINA

BIO SAM PIJAN, ZATO ME JE PREBIO! UFC superstar priznao da je pre borbe za titulu popio flašu vina VIDEO

Ostali sportovi -

Mnogim ljubiteljima MMA borbi bilo je čudno kada je u UFC 253 u septembru prošle godine u Abu Dabiju u glavnoj borbi večeri Izrael Adesanja ponizio Brazilca Paula Kostu i lako zadržao pojas srednje kategorije.

Borac sa Novog Zelanda isprebijao je Kostu kao niko do tada, a sudija je bio primoran da prekine meč minut pre kraja druge runde i tako spasi Brazilca.

Pet meseci kasnije Paulo je pokušao da objasni zašto je te večeri bio ispod svog nivoa. Kako kaže - bio je pijan!

Paulo Kosta
foto: Instagram, Youtube/UFC

- Bio sam malo pijan, imao sam čak i blagu vrtoglavicu. Sećam se, borba je zakazana za devet sati ujutro zbog velikog broja gledalaca na drugim kontinetima - objašnjava Brazilac i nastavlja:

- Morao sam da ustanem u pet ujutro da bih sve pripremio, a nisam mogao da zaspim sve do pola tri. Imao sam grčeve u nogama. Nisam spavao 24 časa i bilo mi je potrebno bilo šta samo da uhvatim san. Počeo sam da pijem vino misleći da će dve čaše pomoći. Međutim, ništa se nije desilo i popio sam celu flašu.

Kosta je, kako navodi, zbog toga bio mamuran tokom borbe i refleksi su mu bili usporeni.

- Treba da se borim za titulu,a osećam se loše, neispavano, nekoncentrisano... Ali, to je samo moja greška - priznao je on.

U oktogon se vraća u aprilu i nada se da će dobiti priliku da se revanšira Izraelu Adesanji, koji će u glavnoj borbi večeri UFC 259 u noći između subote i nedelje odmeriti snage sa Janom Blahovičem, šampionom lako-teške kategorije.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track