PA OVI NISU NORMALNI: Džejk Pol i Dejna Vajt klade se u milione dolara!
Foto: Printacreen

ALA SE ZAKUVALO

PA OVI NISU NORMALNI: Džejk Pol i Dejna Vajt klade se u milione dolara!

Ostali sportovi -

Predsednik UFC Dejna Vajt ne simpatiše baš Džejka Pola, jutjubera, glumca i boksera, koji će imati bokserski okršaj za poznatim MMA borcem Benom Askrenom.

Dejna je spreman da se opkladi, i to u milion dolara, da će Askren, iako nema boskerskog iskustva, razbiti Džejka 17. aprila.

- On samo priča s.anja. Videćemo, evo kladim se u milion dolara da će izgubiti tu je.enu borbu. U milion dolara! - rekao je Vajt u podkastu koji vodi legendarni Majk Tajson.

- Ajde da budemo iskreni, nije on nikakav bokser, nego obični je.eni klinac jutjuber. Dečko protiv koga će se boriti takođe nije bokser nego rvač, ali dobar rvač. Borio se sa sjajnim borcima i bio šampion u drugim organizacijama - dodao je prvi čovek UFC.

Reakcija Džejka Pola nije se dugo čekala:

- Dejna, nema problema. Evo,duplirajmo ulog na dva miliona, biće to ukupno četiri. I neka pobednik uzme sve. Kontaktiraće te moj tim da napravimo ugovor. A kada nokautiram Bena, predlažem da zakažemo borbu sa tobom, pošto ti sebe smatraš bokserom, a mene jutjuberom - napisao je on na Instagramu.

Pol je do sada imao dve profesionalne borbe i pobedio je oba puta.

P. G. / Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track