DANILOVIĆ - PORODICA ŠAMPIONA! Olgu već svi znate, a sada je došao red i na Sonju! Mlada odbojkašica BLISTALA U DRESU SRBIJE!
Foto: Foto: ossrb.org

SAŠIN DRIM TIM

DANILOVIĆ - PORODICA ŠAMPIONA! Olgu već svi znate, a sada je došao red i na Sonju! Mlada odbojkašica BLISTALA U DRESU SRBIJE!

Ostali sportovi -

Naslednica slavnog asa blistala na kvalifikacijama pionirki i pokazala da je pred njom velika karijera

Gde je stao Saša, nastavila je Olga, a uskoro će i Sonja! Najmlađi biser porodice Danilović brusi se na odbojkaškim parketima, a sudeći po počecima, čeka je velika karijera!

Sonja je rođena 2006. godine, visoka je 188 cm i za svoj sport izabrala je odbojku. Trenutno igra u klubu TENT iz Obrenovca, a proteklog vikenda nosila je dres pionirske reprezentacije Srbije (U16). U dvorani "Vlade Divac" u Vranjačkoj Banji pionirke Srbije osvojile su prvo mesto na kvalifikacionom turniru i na taj način obezbedile mesto na EP u Mađarskoj i Slovačkoj koji se na igra od 10. do 18. jula.

Sonja Danilovic
foto: Foto: ossrb.org

Mlade srpske odbojkašice dominantno su došle do prvog mesta. Na celom turniru izgubile su samo jedan set i to u finalu od Turske.

- Ovo je sigurno dokaz kvaliteta ovih devojaka, pokazale su da imaju srca da budu na visini zadatka kada treba. Od srca im čestitam na karakteru koji su pokazale - rekao je Nemanja Zekić, selektor srpske reprezentacije pred kojim je takođe velika karijera.

Sonja Danilović postigla je 15 poena u završnom meču.

- Iako nam je trebao samo jedan set protiv Turske, izašli smo na teren samo s mišlju da pobedimo. Na kraju smo to i uradile - rekao je Sonja i ovom izjavom pokazala da je nasledila šampionski gen oca.

Vuk nasledio oca pod obručima

Svi sportovi su zastupljeni u porodici Danilović. Za nastavak loze pod obručima zadužen je najmlađi član - Vuk. On prve košarkaške korake pravi u Partizanu. Uopšte ne sumnjamo da je talenat prisutan, a za velika dela, biće mu potreban mukotrpan i rad i velika upornost.

Kurir sport / M. B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track