SRPSKA RUKOMETAŠICA PONOVO ODUŠEVLJAVA: Kristina Liščević je pravo osveženje na muzičkoj sceni, na terenu hoće na OI! VIDEO
Foto: Printskrin / You Tube

bravo, kiki

SRPSKA RUKOMETAŠICA PONOVO ODUŠEVLJAVA: Kristina Liščević je pravo osveženje na muzičkoj sceni, na terenu hoće na OI! VIDEO

Ostali sportovi -

Maksimalno, baš kao i sve ostale naše rukometašica, fokusirana na reprezentativne obaveze i dve najvažnije utakmice koje Srbiju mogu odvesti na Olimpijske igre, Kristina Liščević ponovo je oduševila i van terena.

Napravila je svestrana Srpkinja novu pesmu, propratila je spotom, a svi kojima je previše današnje muzike, s oduševljenjem su prihvatili pravo osveženje - "Song you like".

Kristina Liščević
foto: Profimedia

Moćan glas i čarobni tonovi koje serviraju instrumenti, u izvođenju Kiki i Lee music, odmah su privukli pažnju javnosti.

Iako bi komotno mogla da uživa u hvalospevima, Kristina, kao što smo konstatovali na početku teksta, misli samo na utakmice sa Rusijom u petak (20.00) i Mađarskom (17.30) i šansu da se domogne najveće sportske smotre na svetu.

- Postavile smo cilj koji bi bilo lepo ostvariti. Rusija i Mađarska su veće rukometne zemlje od nas, ali nam ostaje da se borimmo. Srbija veruje u rukomet, rezultat i devojke koje su tu. Ovo je poslednji voz za mnoge od nas, mnoge će završiti sa reprezentacijom po završetku olimpijskog ciklusa.

Kurir sport / Gojko Filipović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track