UBIO POZNATOG LEKARA, NJEGOVU ŽENU, DVOJE UNUČADI I JOŠ JEDNU OSOBU: Nekadašnji NFL igrač IZVRŠIO SAMOUBISTVO nakon masakra
Foto: Promo

jezivo

UBIO POZNATOG LEKARA, NJEGOVU ŽENU, DVOJE UNUČADI I JOŠ JEDNU OSOBU: Nekadašnji NFL igrač IZVRŠIO SAMOUBISTVO nakon masakra

Ostali sportovi -

Masovno ubistvo potreslo je Ameriku, a nakon što je otkriveno da je pet ljudskih života ugasio bivši NFL igrač, cela priča dobila je još jeziviji kontekst.

Ugledni doktor Robert Lesli (70), njegova supruga Barbara (69), njihovo dvoje unučadi Ada (9) i Lesli (5), kao i radnik na imanju Džejms Luis (38) su ubijeni, a drugi radnik Robert Šuk (38) teško je ranjen i lekari se u bolnici bore za njegov đivot.

Policija je prateći tragove došla do zaprepašujućeg saznanja da je masovno ubistvo počinio nekadašnji NFL igrač Filip Adams (33) i otišla do kuće njegovih roditelja, koje su evakuisali pre nego što su pokušali da ga nagovore da se preda.

Pregovori nisu uspeli i Adams, koji je u karijeri igrao kvoterbeka San Franciska, Nju Inglanda, Sijetla, Oklenda, Njujorka i Atlante, je izvršio samoubistvo pucnjem u glavu.

Kako piše novinska agencija Associated Press, Adams se lečio kod doktora koga je ubio, a motiv krvavog pira zasad nije poznat. Otac ubice rekao je da je za sve kriv sport kojim se Filip bavio:

- Mogu da kažem da je bio dobro dete i mislim da ga je Američki fudbal "poremetio". Nije mnogo govorio i nikome nije smetao.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track