ODVELA JE TROJICU IGRAČA MANČESTER JUNAJTEDA U KREVET, PA SE RAZOČARALA: Toliko su škrti, da neće da plate ni picu! FOTO
Foto: Instagram

cicije

ODVELA JE TROJICU IGRAČA MANČESTER JUNAJTEDA U KREVET, PA SE RAZOČARALA: Toliko su škrti, da neće da plate ni picu! FOTO

Ostali sportovi -

Mađarica iznenađena postupkom engleskih fudbalera

Premijer liga u Engleskoj prepuna je afera i skandala. Nedavno je na svetlo dana isplivala još jedna, a vezana je za mađarsku pornoglumicu Šonu River i trojicu fudbalera Mančester junajteda.

Ova plavuša, rodom iz Mađarske, koja već nekoliko godina živi u Engleskoj gde snima filmove otkrila je novinarima da je imala aferu sa trojicom fudbalera slavnog kluba.

Nije želela da otkriva njihova imena, jer im je obećala potpunu diskreciju, ali kako sama kaže ostala je razočarana.

- Očekuju da budete s njima samo jer su poznati, ali zapravo ne žele izaći s vama. Služite im kao druga žena iz senke. I samo zato što imaju mnogo novca ne znači da žele da budu velikodušni - otkrila je Šona.

Atraktivna plavuša ispričala je anegdotu koja dobro ilustruje o ponašanju trojice fudbalera Junajteda i njihovu škrtost.

Otkrila je da je jedan od igrača od ukupnog iznosa koji je trebalo da joj plate, uzeo 200 evra kako bi platio picu koju je naručio da zajedno jedu u apartmanu.

- Čudno mi je, pitala sam ga zašto tu picu ne plati posebno, a on je rekao da nema više novca - dodala je Šona.

Riverova naravno nije htele da otkrije koliko je uzela trojcu Mančester junajteda za jednu noć provedenu u apartmanu luksuznog hotela u Londonu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track