VELIKA GLUMAČKA LEGENDA UZ ODBOJKAŠE PARTIZANA: Lazar Ristovski stao uz klub koji voli!
Foto: Instagram

bravo, care

VELIKA GLUMAČKA LEGENDA UZ ODBOJKAŠE PARTIZANA: Lazar Ristovski stao uz klub koji voli!

Ostali sportovi -

Čuveni srpski glumac donirao novčana sredstva za rad mlađih kategorija crno-belih

Odbojkaški klub Partizan ima sjajnu sezonu iza sebe. Igrali su finale prvenstva u kojem su poraženi od Vojvodine, a u novu godinu ulaze sa pobedničkim ambicijama, jači za podršku srpske glumačke legende Lazara Ristovskog.

Čuveni glumac donirao je određena novčana sredstva Odbojkaškom klubu Partizan, pa su mu se crno-beli javno zahvalili putem svog instagram naloga.

"OK Partizan zasnivajući svoju budućnost na radu sa najmlađima, između ostalih privukao je pažnju i naše glumačke legende, umetnika koga ceni ceo svet, čoveka koji je jedan od najboljih ambasadora našeg podneblja Lazara Ristovskog.

Gospodin Ristovski se indentifikuje sa našim ciljevima i takođe želi da doprinese prosperitetu našeg društva na što više načina, pa je donirao finansijska sredstva našem odbojkaškom klubu. Na ovaj način je podržao naša nastojanja da odbojku treniraju i deca koja nisu u mogućnosti iz finansijkih razloga, da bez diskriminacije pomognemo svim mladim ljudima iz našeg društva, da postanu bolje atlete, da se razviju fizički i psihički, da nauče značaj nesebične podrške.

Lazar Ristovski je poznat ne samo u zemlji, već širom sveta po svom glumačkom umeću i mnogobrojnim i raznovrsnim ulogama, a manje ljudi upoznalo je njegovu filantropsku stranu!"

Svaka čast, Lazaru Ristovskom i OK Partizan.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track