NECA BRILJIRAO NA STARTU SEZONE: Jovanović ubedljivo najbrži tokom vikenda u Jagodini
Foto: privatna arhiva

KARTING

NECA BRILJIRAO NA STARTU SEZONE: Jovanović ubedljivo najbrži tokom vikenda u Jagodini

Ostali sportovi -

Poslednjeg vikenda aprila Srpski sportski karting savez na kartodromu u Jagodini organizovao je prvo ovosezonsko takmičenje na kojem je briljirao Nemanja Neca Jovanović u klasi III.

Isto se može reći i za ostale učesnike po klasama, jer su se posle zimske pauze svi uželeli takmičenja.

"Svaki vikend koji provedem na stazi u takmičarskom režimu za mene je prava stvar, jer mi je mnogo zabavnije da se nadmećem sa konkurencijom, nego da treniram sa još nekolicinom drugara na bilo kojoj domaćoj stazi", kaže Jovanović i dodaje:

"Takmičenje u Jagodini u klasi III bilo je pravi hit. Organiaztor se potrudio da svim učesnicima omogući idealne uslove za takmičenje, pa tako i nama. U prilog tvrdnji govore i vremena u klasi, drugim rečima, bio sam ubedljivo najbrži tokom vikenda. Činjenica je da unazad nekoliko sezona vozim rotakas, ali sam se itekako dobro snašao u spravi od 125 kubika OK junior. Koristim priliku da se zahvalim kako konkurenciji, tako i svim učesnicima prvog takmičasrkog vikenda SSKS. Mi se okrećemo međunardnoj sceni i skladu sa tim vršićemo psihofizičke pripreme za naredno takmičenje koja će se bodovati za CEZ ili CEE, odnosno Sportstil kup.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track