SPORTSKE IGRE MLADIH Nikolić i Krstić: Sve spremno za spektakl u Sokobanji!
Foto: Sportske Igre Mladih

SREĆA, SREĆA, RADOST

SPORTSKE IGRE MLADIH Nikolić i Krstić: Sve spremno za spektakl u Sokobanji!

Ostali sportovi -

Nema stajanja za Sportske igre mladih. Naredna stanica Karavana radosti i prijateljstva najlepše sportske priče za mlade sportiste biće Sokobanja.

Ovo će biti četvrta godina za redom da Igre dolaze u ovo prelepo turističko mesto, a uz decu Sokobanje, takmičiće se mladi iz Negotina, Zaječara, Prokuplja i Aleksinca...

Igre će otvoriti predsednik opštine dr Miodrag Nikolić uz koga će biti direktor SC Podina Miloš Krstić, zamenik predsednika Vladimir Milovanović i talentovani sportisti.

“ Sportske igre mladih imaju posebno mesto u našoj sredini. O Igrama se priča i pre i posle početka, tokom gotovo cele godine. Parola Igre su zakon, daleko se čuje. Učinićemo sve da budemo još bolji domaćini”, istakao je dr Miodrag Nikolić, koji je prošle godine bio oduševljen i organizacijom na Državnom finalu Igara na Kopaoniku.

Sportske igre mladih
foto: Sportske Igre Mladih

Najveću pažnju u Sokobanji privlači turnir u odbojci, a posebnu draž i kod dece i učitelja imaće turnir između dve vatre, igri uz koju u celom regionu uživaju najmlađi školarci.

Već u utorak Igre će biti održane u Surdulici. Ovogodišnje veliko finale, uz učešće sportista iz Srbije, BIH i Hrvatske biće održano krajem avgusta u Splitu, gradu u kome su Sportske igre mladih osnovane pre tačno 25 godina. Organizatori najavljuju da će specijalni gost biti jedan od najboljih fudbalera Portugalije u istoriji, Luis Figo, kao i mnogi poznati sportisti iz regiona. Ambasador Igara u Srbiji je Nemanja Matić, zvezda Mančester Junajteda.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track