Milicu Mandić ima ko da nasledi!

Blistava budućnost

Milicu Mandić ima ko da nasledi!

Ostali sportovi -
Tekvondo klub Galeb već sada ima generaciju koja obećava za OI u Riju

Bolje sutra!Tekvondo klub Galeb, osim Milice Mandić, osvajačice zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Londonu, ima još dosta talenata koji će u budućnosti donositi više odličja Srbiji. S tom konstatacijom slaže se i Uroš Todorović, trener u ovom klubu, ali napominje da je za to potrebno da se poklopi dosta toga.- Imamo momka koji je treći u Evropi u konkurenciji do 21 godine. Pored njega, naš klub ima najbolji juniorski tim. To su sestre Bogdanović, sestre Vukolić, Marija Milovanović i Vanja Stanković i siguran sam da i one mogu da naprave rezultat poput Miličinog. Mi takve šampione pravimo od malih nogu, ništa nije slučajno kod nas, jer iza ovoga stoji naporan rad - kazao je Uroš Todorović, koji je inače i krstio Milicu Mandić.On očekuje još više medalja u tekvondu na Igrama u Rio de Žaneiru za četiri godine, ali ističe da je za to potrebna pomoć.- Podrška je neophodna i nadam se da neće biti samo praznih obećanja. Ako sve bude kako treba, naš klub će stvoriti nove borce, koji će našoj zemlji doneti još više radosti. U tom slučaju, obećavam medalje - zaključio je Todorović.

Vežbaju za medalje još od malih nogu
Vežbaju za medalje još od malih nogu

Specifično bićeUroš Todorović je siguran da Milicu Mandić zlato sa Olimpijskih igara neće promeniti.- Ona je specifično biće i ubeđen sam da joj ova slava neće udariti u glavu. Znam je od malih nogu, u svom životu nisam upoznao takvu osobu. Milica nigde ne leti i čvrsto stoji na zemlji - poručio je Uroš.

Novinar Kurira dobro prošaoNovinar Kurira je imao priliku da u tekvondo klubu Galeb sparinguje s trenerom Urošem Todorovićem.- Za prvi put, vi ste odlični. Nema dileme, potencijal postoji, i ako želite, možete da postanete naš član. Dobro udarate nogom, imate dobru tehniku za početnika. Prijatno sam iznenađen - istakao je Todorović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track