BRAVO, ONE SU ŠAMPIONKE: One će se boriti za srpski tron! FOTO
Foto: T.S.

vranje

BRAVO, ONE SU ŠAMPIONKE: One će se boriti za srpski tron! FOTO

Ostali sportovi -

Odbojkašice gimnazije "Bora Stanković" iz Vranja osvojile su prvo mesto na Međuokružnom takmičenju u odbojci. Takmičenje je održano u Pirotu gde su omladinke vranjske gimnazije prvu utakmicu protiv ekipe iz Leskovca dobile rezultatom 2:1. Protiv domaćina, ekipe iz Pirota bile su bolje i sa 2:0 kao prvoplasirane stekle pravo da budu učesnice na Republičkom takmičenju u odbojci. U Karataš idu po medalju 27. i 28. maja.

"Potpuno se slažem sa izjavom mog dragog kolege Nenada Ristića, "za nas je ovo postalo normalno". Zaista ogroman uspeh, imamo dobru ekipu, hemija ne nedostaje, još samo da se sve kockice slože", ne krije oduševljenje Aleksandar Stanojković, profesor fizičkog vaspitanja u gimnaziji "Bora Stanković" u Vranju.

1 / 3 Foto: T.S.

Ponosna na svoje saigračice je kapiten Anđela Ristić.

"Dale smo maksimum u utakmici sa Ekonomskom školom iz Leskovca. Bila je to igra na visokom nivou. Utakmicu smo prelomile u trećem setu i u taj-brejku izvojevale pobedu i prolaz u daljem takmičenju. Vredno smo radile, tako ćemo i nastaviti i očekujemo uspeh na Republičkom takmičenju u Karatašu 27. i 28. maja", ističe Ristićeva.

"Devojke su sjajne, ponovo su nas obradovale velikim uspehom", kaže direktorka vranjske gimnazije Suzana Mišić Stanković.

T.S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track